Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μονόπρακτων στα Φιλιατρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μονόπρακτων στα Φιλιατρά


Το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μονόπρακτων Θεατρικών Έργων θα διοργανώσει το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, στο πάρκο της Βλαχέρνας στα Φιλιατρά. Οι όροι συμμετοχής των θεατρικώ
ν ομάδων έγιναν γνωστοί ενώ η σχετική ανακοίνωση του ΤΕΘ αναφέρει: “Αγαπητά μέλη των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων, όπως ήδη σας είχαμε γνωστοποιήσει με προηγούμενη ανακοίνωσή μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση προετοιμασίας του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μονόπρακτων Θεατρικών Έργων. Η περσινή μας απόπειρα, παρά τις αντίξοες υγειονομικές συνθήκες, στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία και γι’ αυτό φέτος, με μεγάλη χαρά, σας ξαναπροσκαλούμε στον τόπο μας για να ταξιδέψουμε πάλι στον μαγικό χώρο του θεάτρου, που τόσο έχει λείψει σε όλους μας, να γνωρίσουμε από κοντά κι άλλες θεατρικές ομάδες και να ανταλλάξουμε απόψεις, όνειρα και στόχους για την ερχόμενη χρονιά. Έτσι λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην πόλη των Φιλιατρών, στο πάρκο της Βλαχέρνας, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου 2021. 
Όροι συμμετοχής: 1) Οι ομάδες που πρόκειται να συμμετάσχουν πρέπει μέχρι τις 15 Ιουνίου να δηλώσουν τηλεφωνικά ή μέσω email τη συμμετοχή τους και να μας δώσουν μια πρώτη ιδέα για το τι θα παρουσιάσουν. Μέχρι τις 15 Ιουλίου (έναν μήνα μετά) πρέπει να μας στείλουν το μονόπρακτό τους βιντεοσκοπημένο, ώστε να ακολουθήσει επιλογή από κριτική επιτροπή που θα ορισθεί. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση των ομάδων που προκρίθηκαν, καθώς και το πρόγραμμα του Φεστιβάλ. 2) Το μονόπρακτο, καλό θα ήταν, να μην ξεπερνάει σε διάρκεια τα 20-30 λεπτά και η ομάδα να είναι ολιγομελής (ενδεικτική πρόταση μέχρι 5 άτομα) 3) Οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιήσουν τα ουδέτερα σκηνικά του Τ.Ε.Θ. Θα μπορούν όμως να φέρουν δικά τους μικροαντικείμενα, κοστούμια, μουσική επένδυση. 4) Για τον ήχο και τα φώτα θα φροντίσει το Τ.Ε.Θ. 5) Τα έξοδα μετακίνησής των ομάδων θα καλυφθούν από τις ίδιες τις ομάδες. Για περαιτέρω διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην Σαρδέλη Χριστίνα (Αντιπρόεδρος του Δ.Σ) στο κινητό 6942873831. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά και να σας φιλοξενήσουμε (τους συντελεστές των έργων) στην όμορφη Τριφυλία Μεσσηνίας”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages