ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΑΥΛΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Τ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΑΥΛΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Τ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


 ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΤΗΝ Δ.Ε.ΑΥΛΩΝΑΣ;

Τοποθέτηση σχετικά με την πρόσφατη αναφορά παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου για τις ελλείψεις που παρατηρούνται στην δημοτική ενότητα Αυλώνας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την πολιτική προστασία, προέβη με επιστολή του στην ιστοσελίδα μας ο αναγνώστες μας και πρώην πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας κύριος Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Στην τοποθέτηση του αναλύει με καυτά ερωτήματα σημαντικά θέματα που αφορούν την εντατικοποίηση της αντιπυρικής προστασίας της περιοχής, καθώς θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει συνεδριάσει και το συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας ως αρμόδιος φορέας για την περιοχή της Τριφυλίας παρότι η αντιπυρική περίοδος φέτος ξεκίνησε νωρίς. 

Ποιό ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ο κ. Παναγιωτόπουλος επισημαίνει:

«Σχετικώς με την τοποθέτηση των κυριων  Δημητρίου Δριμη  και του κου Γιαννη  Παρασκευοπουλου για την ακύρωση του Κονδυλίων  των 100000 Ευρω σχετικά με τα λύματα των δημοτικών διαμερισματων Καλού Νερού  και Ελαιας  όλοι οι κάτοικοι όχι μόνο των προαναφερθεντων δημοτικών διαμερισματων είναι αναστατοι για την ακύρωση του προγράμματος τούτου,  αλλά θα ήθελα να κάνω και μια ερώτηση  στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας για να βελτιωθεί η εικόνα της περιοχής: γνωρίζει άραγε σε τι κατάσταση ευρίσκεται ο οδικός άξονας του τέως Δήμου Αυλώνας και τι επίπτωση θα έχει για την ευρύτερη περιοχή μια πυρκαγιά;  Έχουν επισκεφθεί διενεργώντας αυτοψία στην περιοχή; Έχουν δει την Άθλια κατάσταση του οδικου δικτύου;  

Όσο  είναι νωρίς ακόμη ας δώσουν λίγη προσοχή σε αυτό το πανέμορφο  δημοτικό διαμέρισμα που προσελκύει ακόμα και Ευρωπαίους πολίτες , με την απαράμιλλη  παραλιακή  ζώνη  , αλλά και την πλούσια σε φυσικό κάλλος  ενδοχώρα. .

Ευχαριστώ. Πάνος Παναγιωτοπουλος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages