ΡΕΚΟΡ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 23 Μαΐου 2021

ΡΕΚΟΡ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

 


ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Στο υψηλότερο επίπεδο εμβολιασμών βρίσκεται το νοσοκομείο Κυπαρισσίας με την άριστη συνεργασία υγειονομικών καθώς επίσης και των πολιτών που τις τελευταίες εβδομάδες εισρέουν κατά εκατοντάδες καθημερινά για να θωρακιστεί ο δημόσιος πληθυσμός. Μάλιστα από ότι φαίνεται έχει σημειωθεί ρεκόρ με περισσότερους από 10.000 εμβολιασμούς σύμφωνα με την επίσημα στοιχεία.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας και στον Ρ/Σ παλμό 90,5 ο διοικητής του νοσοκομείου Κυπαρισσίας Δημήτρης Λαμπρόπουλος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι οι εμβολιασμοί προχώρησαν με γοργούς ρυθμούς ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Έτσι: « ΣYNOΛO EMBOΛIAΣMΩN μέχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τους 10362, EK TΩN OΠOIΩN 565 Johnson KAI 9.797Pfizer. AΠO THN Pfizer 3.898 πολίτες EXOYN KANEI και THN 2H ΔOΣH» ιδίως σε ότι αφορά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού αλλά και ηλικίες κάτω των 50 ετών. 

ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΨΗΛΑ! ΙΩΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages