Μήνες σπασμένο το δίκτυο ύδρευσης στο δρόμο ΚΥΠΑΡΙΣΣiΑΣ- Ραυτόπουλο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Μήνες σπασμένο το δίκτυο ύδρευσης στο δρόμο ΚΥΠΑΡΙΣΣiΑΣ- Ραυτόπουλο

 


τουλάχιστον, μήνες παραμένει σπασμένο το δίκτυο ύδρευσης στον επαρχιακό δρόμο Κυπαρισσίας – Ραφτόπουλου, λίγα μέτρα από τη συμβολή με την εθνική οδό στην είσοδο της πόλης από Καλό Νερό. 

Επιπλέον με τις λακκούβες που έχουν γίνει από προηγούμενα σπασίματα στο ίδιο σημείο για διαρροές (χωρίς ποτέ να αποκατασταθούν οι διαρροές αλλά και το οδόστρωμα) «σπάνε» οχήματα κατοίκων και επισκεπτών που περνούν καθημερινά για οικισμούς και Κοινότητες της Δ.Ε. Κυπαρισσίας, καθώς και για όλες τις Κοινότητες της Δ.Ε. Τριπύλης. 
Οι άνθρωποι έχουν περιέλθει σε απόγνωση και αλλεπάλληλες φορές έχουν θέσει το πρόβλημα στο Δήμο Τριφυλίας και τη ΔΕΥΑΤ, αλλά δεν έχει επιλυθεί και αποκατασταθεί. 

Τις προηγούμενες μέρες κάτοικος δημοσίευσε φωτογραφίες από το σημείο του δρόμου με το σπάσιμο του δικτύου ύδρευσης, τα νερά και τις λακκούβες στο οδόστρωμα στα social media, γράφοντας: «Κοιτάξτε εικόνα, κύριοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Τριφυλίας. Τρεις μήνες το πρόβλημα και συνεχίζει να υπάρχει. Ανικανότητα ή αδιαφορία, δεν ξέρω, περιμένω απάντηση από τους υπεύθυνους»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages