Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ-ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ-ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗΣ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ

 Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έχουν ήδη ξεκινήσει και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, οι εργασίες συντήρησης και επισκευής της επαρχιακής οδού Φιλιατρών – Μαραθόπολης.

Με την έναρξη των εργασιών, των σχετικών με την υλοποίηση του οδικού άξονα Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι και το αναγκαίο κλείσιμο αυτού, όλη η κυκλοφορία των οχημάτων, με κατεύθυνση από και προς την Μαραθόπολη, διεξάγεται αποκλειστικά από την επαρχιακή οδό Φιλιατρών – Μαραθόπολης.
Αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής, ήταν και παραμένει η ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση, επιβατικών, αγροτικών, αλλά κυρίως βαρέων οχημάτων, στον συγκεκριμένο δρόμο και η πρόκληση, εκ του γεγονότος αυτού, σημαντικών φθορών στο οδόστρωμά του.
Κάτι, που έπρεπε να αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατόν και, μετά από σχετικό αίτημά μου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, ανταποκρίθηκε άμεσα.
Αρχικά, χρηματοδότησε την βελτίωση και ασφαλτόστρωση όλου σχεδόν του τμήματος του οδικού δικτύου, από Φιλιατρά έως Μαραθόπολη.
Και για τη συνέχεια, αναμένεται να ακολουθήσουν έργα διαπλάτυνσης, οδοσήμανσης και διαγράμμισης, του συγκεριμένου δρόμου.
Θα ήθελα, για μια ακόμα φορά, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον κύριο Περιφερειάρχη, που είναι πάντα δίπλα μας και για την καθοριστική βοήθειά του στα προβλήματα του τόπου μας, όταν και όποτε αυτή του ζητηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages