ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΠΥΡΓΟΣ-ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΠΥΡΓΟΣ-ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ


 ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 
Μενέλαου Γερονικολού για το Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα: Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και τους βουλευτές της ΝΔ να σταματήσουν να εμπαίζουν τους πολίτες και να σιωπήσουν

Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού,  για τον οδικό άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, αποδεικνύουν, για μια ακόμα φορά, ότι η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν και παραμένει καταστροφική για τη Μεσσηνία. 

Ελάχιστους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του, ο κ. Πρωθυπουργός, το μόνο που βρήκε να δηλώσει είναι ότι «θέλουν» να βρουν τρόπο, προκειμένου να επεκταθεί ο δρόμος και να φτάσει μέχρι το Καλό Νερό και την Τσακώνα. 

Πρόκειται για μια δήλωση που δείχνει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν είχε και δεν έχει σχέδιο για την υλοποίηση του έργου, που δείχνει ότι είναι μια κυβέρνηση που πολιτεύεται με γνώμονα θολά και ασαφή «θέλω», που μόνο στόχο έχουν την επικοινωνία και την ψηφοθηρία. 

Υπενθυμίζουμε στον κ. Μητσοτάκη, αλλά και στους βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, ότι οι πολίτες του Νομού και θυμούνται και γνωρίζουν. 

Θυμούνται τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, θυμούνται τις υποσχέσεις των βουλευτών της ΝΔ. Γνωρίζουν ότι τους είπαν ψέματα, γνωρίζουν ακόμα καλύτερα ότι συνεχίζουν να τους λένε ψέματα. 

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και τα στελέχη του παραμένουμε αταλάντευτα στο πλευρό των φορέων της Τριφυλίας, της Μεσσηνίας και της Ηλείας, που ζητούν την άμεση κατασκευή του έργου, που θα δώσει αναπτυξιακή πνοή σε ολόκληρη τη δυτική Πελοπόννησο. 

Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και τους βουλευτές της ΝΔ, έστω τις τελευταίες μέρες της διακυβέρνησής τους, αφού αδυνατούν να πράξουν τα δέοντα, να σταματήσουν να εμπαίζουν τους πολίτες και να σιωπήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages