ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΥΚΟΥΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΥΚΟΥΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ


 ΗΧΗΡΗ ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Τριφυλίας

Η εμμονή του δημάρχου Τριφυλίας κ. Λεβεντάκη, να προχωρήσει στην ανάπλαση της πλατείας Φιλιατρών χωρίς προηγουμένως να προηγηθεί καμία διαβούλευση, καμία ενημέρωση των θεσμικών φορέων της τοπικής κοινωνίας των Φιλιατρών, αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου, προκαλεί πολλές αντιδράσεις αλλά και πολλά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα αυτών των αδιαφανών και αντιδημοκρατικών τελικά διαδικασιών.

Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά -δυστυχώς- στο ίδιο έργο θεατές! Το πάθημα της Δημοτικής Αρχής για το έργο ανάπλασης της πλατείας Γαργαλιάνων, δεν έγινε μάθημα για τις διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθήσει για το έργο ανάπλασης της πλατείας Φιλιατρών κι έτσι εκτός από τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας έχουμε και κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, αφού η πρώτη μελέτη (6/2021) απορρίφθηκε δύο φορές από την Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων της Πάτρας και πάει στο καλάθι των αχρήστων μαζί με τα 25.000ευρώ που πληρώθηκε από το ταμείο του Δήμου. Λεφτά υπάρχουν για… κατασπατάληση, αφού όπως δήλωσε ο κ. Δήμαρχος στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (18/11), ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας του εξασφάλισε 100.000ευρώ για σύνταξη νέας μελέτης!

Μάλιστα και οι δύο θέτουν το εκβιαστικό δίλημμα ή δέχεστε την ανάπλαση που σας προτείνουμε ή θα πάνε αλλού τα χρήματα που έχουμε εξασφαλίσει από το ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και είναι πολλά! 3.286.000ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages