ΝΕΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

ΝΕΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟ


 Επερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, κατά την επόμενη συνεδρίαση του, της Περιφερειακής Συμβούλου, Επικεφαλής Περιφερειακής Παράταξης Πράσινη Πελοπόννησος, Δήμητρας Λυμπεροπούλου για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Ραπτόπουλο -Κυπαρισσία.

Αναλυτικά η επερώτηση:

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει ο Σύλλογος των Απανταχού Ραυτοπουλαίων για την κοροϊδία της δήθεν ασφαλτόστρωσης, όπως αναφέρει, του δρόμου που οδηγεί στο χωριό τους.

Απευθυνόμενοι προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Καπέλιο , τονίζουν ότι προκαλούν και κοροϊδεύουν όταν αντί να ασφαλτοστρώσουν όλο το δρόμο έριξαν μια φτυαριά άσφαλτο σε κάθε λακκούβα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει πολλές δημοσιεύσεις κατοίκων από το Ραφτόπουλο και άλλες Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Τριπύλης του Δήμου Τριφυλίας, με φωτογραφίες από την επικινδυνότητα και το «κακό χάλι» στο δρόμο, καθώς και την τελευταία παρέμβαση της Περιφέρειας με φτυαριές πίσσας σε λακκούβες, που σε καμία περίπτωση δε συνιστούν ή αποτελούν αποκατάσταση του κατεστραμμένου οδοστρώματος.

Κάτοικοι της περιοχής παραπονέθηκαν ότι έμειναν στα λόγια οι μεγάλες υποσχέσεις της Περιφερειακής Αρχή το καλοκαίρι του 2021 στην επέτειο Γυφτάκη.

Επιπλέον σύμφωνα με τον Σύλλογο των Απανταχού Ραυτοπουλαίων υπάρχει ολοκληρωμένη μελέτη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από το 2010 για ανακατασκευή του δρόμου Κυπαρίσσια – Ραυτόπουλο, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του.

Έμφαση πρέπει να δοθεί στα τμήματα μεταξύ της διασταύρωσης για το Σελλά μέχρι το Ραπτόπουλο. Το Ραπτόπουλο είναι κεφαλοχώρι και γενικά στην ευρύτερη ορεινή περιοχή υπάρχει σημαντική κτηνοτροφία.

Γιατί λοιπόν η περιοχή αυτή έχει αφεθεί με έναν τόσο χάλια δρόμο;

Δήμητρα Λυμπεροπούλου

Επικεφαλής Περιφερειακής Παράταξης

Πράσινη Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages