Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Τριφυλίας στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Τριφυλίας στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων

 Δελτίο Τύπου


Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Τριφυλίας, με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Κατερινα Τσιγκάνου, επισκέφθηκε το Σάββατο 12/8/23, το Κέντρο Υγείας (Κ .Υ.) Γαργαλιάνων με αφορμή την πρόσφατη μετακίνηση του τελευταίου εναπομείναντος γιατρού σε άλλο Κ.Υ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Κ.Υ Γαργαλιάνων να παραμένει χωρίς γιατρό.

Η αντιπροσωπεία της παράταξης συνομίλησε με τον διευθυντή κ.Τζωρτζίνη, ο οποίος μας εξέθεσε τα προβλήματα: μετακίνηση αγροτικών γιατρών σε άλλα Κ.Υ., αδυναμία να καλυφθούν οι εφημερίες από το υπάρχον προσωπικό, ασθενοφόρο καθηλωμένο χωρίς το κατάλληλο προσωπικό κ.α. Οι τοπικοί παράγοντες προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα με παρακλήσεις στους βουλευτές και η Δημοτική Αρχή είναι απούσα από κάθε διεκδίκηση.

Στη συνάντησή μας διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά ότι στο επίκεντρο των διεκδικήσεων μας μπορεί και πρέπει να βρίσκεται η Υγεία ως βασικό κοινωνικό αγαθό. Σας καλούμε να ενισχύσετε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, ώστε περισσότεροι εκλεγμένοι αγωνιστές

να στέκονται στο πλάι των διεκδικήσεων φορέων, σωματείων και συλλόγων για Σύγχρονη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλον τον λαό και όλους όσοι ζουν και εργάζονται στην Τριφυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages