ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΟΛΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΟΛΗ


ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ παρουσιάζουν τα ξενοδοχεία του Κυπαρισσιακού κόλπου λόγω της εορτής της Παναγίας. Σημείο αναφοράς ιδίως τα βράδια η κεντρική πλατεία, οι ακτές που φουλάρουν από κόσμο, ενώ για φαγητό ιδιαίτερη προτίμηση απέκτησε η Άνω Πόλη. 
Το κάστρο, οι απέραντες παραλίες του Ιονίου, η απέριττη Μεσσηνιακή φύση που αγκαλιάζει ολόγυρα τη μικρή πολιτεία υπόσχονται στιγμές αξέχαστες, τόσο στο βουνό, όσο και στη θάλασσα. Η Κυπαρισσία μα και η ευρύτερη περιοχή έχουν δύο πρόσωπα να επιδείξουν. Από τη μία ο ήλιος, η θάλασσα, οι πολύχρωμες ομπρέλες, τα πιτσιρίκια με τα κουβαδάκια στην άμμο και από την άλλη ένα πρόσωπο σαφώς πιο σεμνό, πιο συγκροτημένο, λιγότερο επιτηδευμένο θα το ανακαλύψετε στις απόμερες ακτές, στα βαθύσκιωτα φαράγγια, στα άγνωστα ορεινά χωριά. Για να περιπλανηθείτε σε αυτόν τον ιδιαίτερο κόσμο θα ακολουθήσετε ασφάλτινους δρόμους με αρκετές όμως στροφές. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα το μετανιώσετε αφού θα εξερευνήσετε έναν τόπο γεμάτο εκπλήξεις.
ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages