Το λιμάνι της Μαραθόπολης έχει τη δική του ιστορία¨και καημό της Τριφυλίας.... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Το λιμάνι της Μαραθόπολης έχει τη δική του ιστορία¨και καημό της Τριφυλίας....

 


Το λιμάνι της Μαραθόπολης έχει τη δική του ιστορία για… γέλια και για κλάματα. Και δεν υπάρχουν πια… λόγια για να περιγραφεί αυτή.

Τον Ιούλιο του 2021 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται την περιοχή ως έναν από τους σταθμούς περιοδείας του στη Δυτική Μεσσηνία και ο στόχος είναι να αναδειχθεί αυτή, με το… τεράστιο έργο για το λιμάνι της Μαραθόπολης. Ένα έργο που έχει (νωρίτερα) περάσει από… 40 κύματα.

Ένας από τους ψαράδες στην περιοχή την ώρα της ενημέρωσης των… ειδικών και των χειροκροτημάτων στέκεται και μεταφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του στον Πρωθυπουργό, επισημαίνοντας πως τα όσα αναμένεται να γίνουν είναι προς τη λάθος κατεύθυνση και πως εγκυμονεί ο κίνδυνος -και μάλιστα άμεσα- να καταρρεύσει. Παρ’ όλα αυτά ο κ. Μητσοτάκης σίγουρος για τους… ειδικούς που τον περιτριγυρίζουν και τα όσα… φτιάχνονται βάζει στοίχημα και μια… μπύρα!!!

Το στοίχημα -φυσικά- το έχασε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, δηλαδή στις πρώτες ζημιές, όπως μπορείτε να δείτε και στο video που τότε είχε παρουσιαστεί με τα αντίστοιχα σχόλια από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”.

Χθες οι νέες καταστροφές στην περιοχή από την κακοκαιρία με τα σοβαρά προβλήματα στον προσήνεμο μόλο του λιμανιού, ανέδειξαν όλες αυτές τις παθογένειες των υποσχέσεων και των έργων. Και μάλλον τώρα θα πρέπει να κεράσει ο κ. Μητσοτάκης μια… κάβα στον ψαρά.

Το ερώτημα όμως πέρα από τις όποιες κυριολεκτικά αστείες προεκτάσεις είναι το ποιος πληρώνει για όλα αυτά; Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι; Ποιος άραγε θα κληθεί να πληρώσει για την αποκατάσταση και τις αστοχίες; Και γιατί κανείς δεν πληρώνει ποτέ για τις αστοχίες; Παρά μόνον οι Έλληνες πολίτες. Μια συγγνώμη προς τον ψαρά δεν φτάνει, κύριοι…best tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages