Στα «κάγκελα» για τους νέους φόρους οι ελεύθεροι επαγγελματίες της Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Στα «κάγκελα» για τους νέους φόρους οι ελεύθεροι επαγγελματίες της Μεσσηνίας



Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις από τους επαγγελματίες κατά του νέου φορολογικού νομοσχεδίου και στην περιοχή μας.

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου για την τεκμαρτή φορολόγηση. Όπως αναφέρουν επαγγελματικοί και επιστημονικοί φορείς το φορολογικό νομοσχέδιο, «τσουβαλιάζει τους ελεύθερους επαγγελματίες ως φοροκλέφτες και κλείνει το μάτι στο μεγάλο κεφάλαιο». Καταγγέλλουν δε την κυβέρνηση για ταξική και τοξική στόχευση σε βάρος των μικρών εισοδημάτων που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Μεταξύ άλλων στην κινητοποίηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας, του Σωματείου Κουρέων-Κομμωτών, του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, της Ένωσης Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νότιας Πελοποννήσου, του Σωματείου Επισκευαστών Αυτοκινήτων, των συνταξιούχων ΟΑΕΕ, του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Μεσσηνίας κ.ά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages