2 μήνες σπατάλης νερού σε κεντρική οδό από σπάσιμο αγωγού στην Κυπαρισσία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

2 μήνες σπατάλης νερού σε κεντρική οδό από σπάσιμο αγωγού στην Κυπαρισσία


ΣΠΑΤΑΛΗ νερού σε καιρούς δύσκολους βλέπουν οι κάτοικοι καθώς πάνω από 2 μήνες εξακολουθεί τρέχει νερό από διαρροή λόγω κατεστραμμένου αγωγού του δικτύου ύδρευσης στην οδό Αθ. Ιωαννίδη (Κόντρα) στην Κυπαρισσία, που θεωρείται από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης. 
 Κάτοικοι της περιοχής, που έστειλαν φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα και στο τύπου ανέφεραν ότι έχουν ενημερώσει τόσο τη ΔΕΥΑΤ όσο και τον Δήμο Τριφυλίας, αλλά δεν έχει υπάρξει προς το παρόν ανταπόκριση για έλεγχο και αποκατάσταση του προβλήματος. 
 Το νερό που ρέει εδώ και καιρό από τον σπασμένο αγωγό έχει προκαλέσει πλημμυρικά φαινόμενα στο πεζοδρόμιο και τον δρόμο, ενώ αποτελεί εν δυνάμει κίνδυνο για τους διερχόμενους πολίτες αλλά κυρίως οδηγούς. Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την ανησυχία τους για την κατάσταση αυτή και ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να επέμβουν άμεσα για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages