Ελιές κάνουν...φτερά σε ελαιοπερίβολα και σε αποθήκη λαδιού στη Κυπαρισσία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Ελιές κάνουν...φτερά σε ελαιοπερίβολα και σε αποθήκη λαδιού στη Κυπαρισσία


ΝΕΟ περιστατικό όπως καταγράφονται από τα ελαιοτριβεία της περιοχής καταγράφηκε σε αγροτική περιοχή της Κυπαρισσίας με ελιές που...κάνουν "φτερά" πριν ακόμα συγκομισθούν από τους ιδιοκτήτες.
Αυτή την φορά πάντως κάποιοι άγνωστοι εισήλθαν σε περιφραγμένο ελαιοπερίβολο κοντά στο Στασιό Κυπαρισσίας κάνοντας συλλογή ελαιοκάρπου ευτυχώς σε μερικά δέντρα καθώς μάλλον οι δράστες δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την συγκομιδή. Όσο για τα ελαιοτριβεία της περιοχής έχουν λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
Ωστόσο σύμφωνα με άλλες πληροφορίες επιτήδειο έβαλαν στόχο αποθήκη σε περιοχή της Κυπαρισσίας αφαιρώντας ελαιόλαδο από το δοχείο και το οποίο έγινε αντιληπτό από τον ιδιοκτήτη του όταν πήγε να συλλέξει ελαιόλαδο για το...φαγητό. Οπότε συστήνεται προσοχή για ιδιοκτήτες ελαιολάδου που διατηρούν ποσότητες για την οικογένειά τους καθώς οι αποθήκες μάλλον θα αποτελέσουν στόχο "ποντικών". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages