Με Εθνική ομοψυχία η Παρέλαση για τους ήρωες του 1821 στην 'Αρκαδιά' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Με Εθνική ομοψυχία η Παρέλαση για τους ήρωες του 1821 στην 'Αρκαδιά'

ΖΗΤΩ ΤΟ 1821 : ΜΕ Εθνική υπερηφάνεια και πλήθος κόσμου αλλά και σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των σχολικών συγκροτημάτων, αθλητικών και πολιτιστικών Σωματείων, των Προσκόπων, του Οργανισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Κυπαρισσίας μπροστά απο τους επισήμους επι της οδού 25ης Μαρτίου υπο τους ήχους και τα εμβατήρια της Δημοτικής Φιλαρμονικής που έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στην Εθνική εορτή.
Με πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τους γύρω δρόμους η φετινή Παρέλαση ήταν μεγαλειώδης τόσο στα πεζοπόρα τμήματα όσο και στην προετοιμασία της καθώς η μαθητιώσσα νεολαία χειροκροτήθηκε τόσο απο τον Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας, τους Δημάρχους Κυπαρισσίας και Αυλώνος που ήταν παρών, αλλά και δημοτικούς συμβούλους παρουσία των Αστυνομικών και άλλων αρχών της πόλης μας. Με παραδοσιακές ενδυμασίες τόσο στο Λύκειο Κυπαρισσίας όσο και ο Μ.Ε.ΣΚ. ομόρφυναν την φετινή Επέτειο της Εθνικής Παλλιγεννεσίας δίνοντας την απάντησε σε εκείνους που θέλουν να επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία και το Εθνος μας αλλά και την τιμή σε εκείνους που αγωνίστηκαν για το ύψιστο αγαθό της Ελευθερίας. Μπράβο στα παιδιά και την νεολαία μας που αποτελούν την ασπίδα για το μέλλον της πατρίδας μας και δίνουν το βροντερό παρών σε ανάλογες εορταστικές εκδηλώσεις.
Αμέσως μετά ακολούθησαν παραοδοσιακοί χοροί απο τμήματα του Γυμνασίου και Λυκείου Κυπαρισσίας στην κεντρική πλατεία που κατακλύστηκε απο κόσμο χειροκροτώντας την παλληκαριά των παιδιών που γαλουχούνται με τις παραδόσεις του τόπου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages