Καθυστερήσεις για το Φιλιατρινό φράγμα μετά απο σύσκεψη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Καθυστερήσεις για το Φιλιατρινό φράγμα μετά απο σύσκεψη

12/3/2010
Σύσκεψη για το φράγμα του Φιλιατρινού ποταμού διεξήχθη στην Νομαρχία Μεσσηνίας υπο την προεδρεία του Νομάρχη Μεσσηνίας κ. Δημήτρη Δράκου και την παρουσία του Αντινομάρχη κ. Στ. Αναστασόπουλου, του Διευθυντή Δασών κ. Σωτηρόπουλου, του Δασολόγου κ. Αγγελόπουλου, του Γενικού Διευθυντή της κοινοπραξίας ΕΛΤΕΡ ΑΤΕ-ΙΝΤΕΡΑΚΑΤ κ. Καψασκή Γεώργιου, του Διευθυντή του εργοταξίου κ. Αναγνωστόπουλου Παναγιώτη και του Πολιτικού Μηχανικού της εταιρείας ΕΛΤΕΡ ΑΤΕ κ. Λέκκα Γεώργιου.
Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου το κεντρικό θέμα της σύσκεψης αποτέλεσε η ολοκλήρωση του φακέλου από το Εθνικό Τυπογραφείο για την δημοσίευση σε ΦΕΚ της άρσης αναδάσωσης στην περιοχή Χριστιανούπολης, όπου αναμένεται να υλοποιηθεί το φιλιατρινό φράγμα.
Ο Διευθυντής Δασών είχε επαφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας και κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Νομάρχης με τον αρμόδιο παράγοντα του Εθνικού Τυπογραφείου. Ουσιαστικά αυτή την φορά ο φάκελος θα υποβληθεί εκ νέου ολοκληρωμένος με βάση την νομοθεσία, προκειμένου να προχωρήσει η σχετικά διαδικασία αν και το φράγμα βλέπουμε ότι καθυστερεί να εκκινήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages