Στο Ν.Σ. η Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το δρόμο Κυπαρισσίας- Ραυτόπουλο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Στο Ν.Σ. η Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το δρόμο Κυπαρισσίας- Ραυτόπουλο

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ τελικά στην Γραμματεία του Νομαρχιακού Συμβουλίου προκειμένου να υποβληθούν τυχόν αντιρρήσεις η Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων αναφορικά με το δρόμο απο το Μεμί Κυπαρισσίας μέχρι το Ραυτόπουλο μήκους 16 χιλιομέτρων περίπου. Το συγκεκριμένο οδικό τμήμα αναμένεται να εξυπηρετήσει την κίνηση απο τον εθνικό δρόμο Πύργου- Κυπαρισσίας προς Μουριατάδα- Δάρα-Ροδιά- Ραυτόπουλο ο οποίος ως άξονας μέσω Αριστομένη συνδέεει την Τριφυλία με την Καλαμάτα. Μάλιστα για 3,5 χιλιόμετρα ο άξονας θα βαδίζει στην σημερινή χωμάτινη οδό και στην συνέχεια για περίπου 4 χιλιόμετρα όπου προβλέπεται νέα χάραξη.
Για τα υπόλοιπα 9 χιλιόμετρα προβλέπεται να βελτιωθεί ο υφιστάμενος δρόμος. Ο προυπολογισμός του έργου ανέρχεται συνολικά σε 16 εκ. Ευρώ και η προσπάθεια της Νομαρχίας Μεσσηνίας θα είναι να ενταχθεί ο οδικός άξονας στο ΕΣΠΑ μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο αρμόδιος Αντινομάρχης Στάθης Αναστασόπουλος. Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Κυπαρισσίας έχει ενισχύσει το δρόμο απο το Κάστρο προς τους Μύλους στην βόρεια πλευρά της πόλης οπότε και απο βορρά η διέλευση οχημάτων είναι άνετη και προσβάσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages