Εχασε την μάχη για τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Κώστας Μαντζούνης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Εχασε την μάχη για τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Κώστας Μαντζούνης

19/3/2010
ΤΗΝ μάχη με την ζωή έχασε σε ηλικία μόλις 65 ετών ο καταγόμενος απο τα Πλατάνια μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Αυλώνος Κωνσταντίνος Μαντζούνης. Ο άριστος γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης είχε μακρά θητεία για 16 χρόνια στην πρώην Κοινότητα Πλατανίων και έπασχε απο την επάρατη νόσο. Τα τελευταία χρόνια είχε τοποθετηθεί Αντιδήμαρχος 2 φορές ενώ ήταν στενός συνεργάτης του νύν Δημάρχου Ιωάννη Φιλντίσης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Αυλώνος εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη του για το συμβάν και έλαβε ομόφωνη απόφαση να αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες για 3 ημέρες.
Η συνοδεία στην τελευταία του κατοικία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στην γενέτειρά του. Αξίζει να τονίσουμε ότι ο εκλιπών διακρίνετο για το ήθος του και την ενασχόλησή του με την αγροτική ζωή δεμένος με την ζωή του τόπου του αλλά και τους κατοίκους ενώ η οικογένειά του διατηρεί δεσμούς με την περιοχή μας καθώς έχουν αριστεύσει σε αρκετούς τομείς και δραστηριότητες του επαγγελματικού κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages