Ψηφίζουν τους...τελευταίους Προυπολογισμούς Κυπαρισσία και Φιλιατρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ψηφίζουν τους...τελευταίους Προυπολογισμούς Κυπαρισσία και Φιλιατρά

13/3/2010
ΤΟΝ Προυπολογισμό του Δήμου Κυπαρισσίας για το 2010 θα συζητήσει ως μοναδικό θέμα συνεδρίασης την Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 7 το βράδυ το οικεΊο Δημοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα συνεδριάσεων. Ο φετινός Προυπολογισμός παραμένει άγνωστο αν θα υλοποιηθεί στο έπακρο λόγω των αλλαγών στο νέο αυτοδιοικητικό χάρτης της χώρας που αναμένεται να κορυφωθέι με τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 14 Νοεμβρίου. Ο Προυπολογισμός του Δήμου αναμένεται να προσεγγίσει τα 15 εκ. Ευρώ δεδομένου ότι συμπεριλαμβάνει και το έργο του Βιολογικού καθαρισμού το οποίο διεξάγει ο Δήμος μέσα απο τις πιστώσεις που έχουν αποδοθεί για τον παραπάνω σκοπό.
Ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2010 θα είναι το ένα και μοναδικό θέμα θα απασχολήσει την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών την Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 7:30το απόγευμα. Εκεί θα αναλυθούν οι προτεραιότητες του Δήμου με έμφαση στα έργα του Βιολογικού, της αποχέτευσης και των έργων υποδομής. Φυσικά οι νέοι Καλλικράτειοι Δήμοι θα κληθούν να καταρτίσουν απο το νέο έτος νέα μορφή Προυπολογισμών δεδομένου ότι μέχρι σήμερα οι Δήμαρχοι είναι ανήσυχοι καθώς η Πολιτεία δεν έχει καθορίσε επακριβώς τους τακτικούς πόρους και τα έργα που θα διεξαχθούν απο το ΕΣΠΑ και τους Κ.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages