Καταργούνται αντί να...επαναλειτουργήσουν οι Αστυνομικού σταθμοί - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Καταργούνται αντί να...επαναλειτουργήσουν οι Αστυνομικού σταθμοί

ΑΦΟΥ η Πολιτεία πλήρωνε για Αστυνομικούς σταθμούς-φαντάσματα και κατέβαλε τα μισθία κανονικά όπως είχε αποκαλυφθεί στο Τοπικό τύπο, τώρα αντί να τους ενισχύσουν με προσωπικό και τους ανοίξουν εκ νέου....αποφάσισαν να τους καταργήσουν!
Πιο αναλυτικά καταργούνται με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως 16 αστυνομικοί σταθμοί της Μεσσηνίας ιδίως σε ορεινές περιοχές. Οι σταθμοί αυτοί είτε έβαλαν εδώ και χρόνια λουκέτο, είτε υπολειτουργούσαν αφού η Κυβέρνηση αποφάσισε ότι με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομηθούν περίπου 40.000 ευρώ. Αναλυτικά καταργούνται οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αρτεμισίας, Θουρίας, Αγίου Νικολάου, Κάμπου, Πλάτσας, Ανδρούσας, Αριστομένη, Τρικόρφου, Βαλύρας, Δωρίου, Ψαρίου, Μεθώνης, Χανδρινού, Χατζή, αλλά και του Σιδηροκάστρου και Λογγάς. Αυτό θα πεί..εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και νέα αντίληψη. Το αναφέρουμε επειδή οι περιοχές αυτές και οι Δήμοι στα όρια των οποίων λειτουργούσαν οι Αστυνομικοί σταθμοί έχουν διαμαρτυρηθεί για την...ερήμωση της υπαίθρου και εγκατάλειψης των πολιτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages