Μότορσιπ με λαθραία τσιγάρα προσάραξε στην Μαραθούπολη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Μότορσιπ με λαθραία τσιγάρα προσάραξε στην Μαραθούπολη

ΤΟ... βαπόρι προελεύσεως Βολιβίας τελικά είχε στα αμπάρια του λαθραίες κούτες απο χιλιάδες τσιγάρα τα οποία αν διοχετεύονταν στην αγορά το Δημόσιο θα έχανε πολλά χρήματα. Ειδικότερα ήταν γύρω στις 05.00 τα ξημερώματα όταν κάτοικοι στην περιοχή της Μαραθούπολης αντιλήφθηκαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με ένα μοτορσίπ το οποίο στην προσπάθειά του να κάνει ελιγμούς στον θαλάσσιο όρμο τελικά....κόλλησε για άγνωστο λόγο με παοτέλεσμα πλήρωμα και καπετάνιος να εγκαταλείψουν το σκάφος εν ριπή οφθαλμού.
Ειδικότερα το μότορσπι που δεν φέρει καμία σημαία ούτε έχει πάνω του ταξιδιωτικά έγγραφα σύμφωνα με τις Λιμενικές αρχές έγινε αντιληπτό απο κατοίκους που ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Πύλου και το Λιμενικό σταθμό Κυπαρισσίας καθώς φέρει μόνο το όνομα 'Queen Elizabeth' το οποίο ενδέχεται να μην είναι το αυθεντικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι Λιμενικές αρχές ερεύνησαν εξονυχιστικά το σκάφος και πήραν αποτυπώματα ώστε να ταυτοποιηθούν σε συνεργασια με ξένες Αρχές αν χρειαστεί για να εντοπιστούν οι δράστες, ενώ ενημερώθηκε και το υπουργείο Ναυτιλίας, ενώ στις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση συμμετέχει και η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας σε συνεργασία με το λιμενικό απο τη ξηρά. Ο αριθμός των τσιγάρων και των ευρημάτων δεν έχει υπολογιστεί ακόμα ενώ οι δράστες εικάζεται ότι ήταν αλλοδαποί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages