Πρωταθλητής στη Γ τοπική ο Παντριφυλιακός Καλονερού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Πρωταθλητής στη Γ τοπική ο Παντριφυλιακός Καλονερού

21/3/2010
ΤΗΝ..κούπα του Πρωταθλητή σήκωσε ο Παντριφυλιακός Καλονερού μετα την στέψη της Ομάδας στην κορυφή της Γ τοπικής κατηγορίας εξασφαλίζοντας την άνοδο στην Β τοπική κατηγορία μετά το τελευταίο παιχνίδι με το Κοπανάκι στο γήπεδο της Ελαίας που έληξε με 1-2 υπερ των φιλοξενουμένων και ήταν η μοναδική ήττα για τους πρωτοπόρους που έπαιξαν χαλαρά. Παρά τα λάθη της διαιτησίας για υποδείξεις με χέρι και φάσεις οφσάιντ ήταν μια μέρα Αθλητισμού και χαράς για το μοναδικό αθλητικό σωματείο του Δήμου Αυλώνος που έχει καταγράψει μια πορεία 25 ετών περίπου.
Πριν το τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδο της Ελαίας προσήλθε ο Νομάρχης και Πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δράκος- που κάποτε εκεί έπαιζε μπάλα πριν γίνει το γήπεδο- όπου απένειμε τιμητική πλακέτα στο Σύλλογο για την άνοδό του και την διαβεβαίωση ότι σύντομα ξεκινά η κατασκευή χλοοτάπητα με εγκαταστάσεις αποδυτηρίων επιβεβαιώνοντας ότι πέρα απο 350.000 ευρώ που είχαν εξασφαλιστεί απο το υπουργείο Πολιτισμού η Νομαρχία θα διαθέσει άλλες 200.000 ευρώ προκειμένου η περιοχή να μετατραπεί σε Προπονητικό κέντρο.


Μετά τον αγώνα ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΑΜ και βοηθός Νομάρχη κ. Παναγιώτης Τσιμόγιαννης παρουσία του εκπροσώπου της ΕΠΣΜ κ. Κανέλλου Κυριακού, απένειμε μετάλλια στους παίκτες της Ομάδας και το Κύπελλο του Πρωταθλητή ξεσπώντας φίλαθλοι, παίκτες και διοίκηση σε πανηγύρια. Ο Προπονητής της Ομαδας Σάκης Διονυσόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του στα Μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν και τηλεοπτικά την άνοδο ότι 'τα χειροκροτήματα ανήκουν στα παιδιά που αγωνίστηκαν, στη Διοίκηση και στους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν και τώρα στοχεύουμε να παραμείνουμε στην Β τοπική καθώς αυτός είναι ο στόχος της ομάδας μας' για να προσθέσει ότι 'στην ομάδα επικρατεί πάντα οικογενειακό και ενωτικό κλίμα και αυτό μας βοηθά πολύ στην κατάκτηση των στόχων μας'.
Ο κ. Τσιμόγιαννης μίλησε για υψηλό επίπεδο αγώνων παρά την μικρη κατηγορία που αγωνίστηκε η ομάδα προσθέτοντας ότι υπάρχουν παραδείγματα στην περιφέρεια που αξίζουν την προσοχή μας. Ο Πρόεδρος της Ομάδας Σάκης Γαλάνης αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε καταγράφοντας την ατμόσφαιρα που επικρατεί, υπενθυμίζοντας ότι 'με τις υποδομές που θα δημιουργηθούν στο γήπεδο της Ελαίας η περιοχή αποκτά νέα μορφή και παράλληλα δίνονται διέξοδοι για αθλητισμό και ευγενή άμιλλα στους νέους ανθρώπους αφού σήμερα συμμετέχουν περίπου 30 παίκτες απο την ευρύτερη περιοχή ενώ θα επανασυσταθεί και η παιδική ομάδα μαζί με το χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει για να είμαστε κοντά στο ευ αγωνίζεσθαι'.

Μετά την φιέστα ανόδου οι παίκτες, διοίκηση και προσκεκλημένοι το γλέντησαν δεόντως σε κέντρο της περιοχής με μπόλικη σαμπάνια, δείπνο και...γενέθλια του νεαρού παίκτη Αντώνη Βουδούρη απο την Αυλώνα μέσα σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα. Πάντα τέτοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages