Τραγικό τέλος 34χρονου ποδοσφαιριστή απο ταχύπλοο στην Γιαννίτσαινα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Τραγικό τέλος 34χρονου ποδοσφαιριστή απο ταχύπλοο στην Γιαννίτσαινα

14/8/2010
ΤΡΑΓΙΚΟ θάνατο απο ταχύπλοο ενώ αλίευε σε παραθαλάσσια περιοχή της Κυπαρισσίας με φίλους του βρήκε ένα νέο παλληκάρι απο τη Καλαμάτα βυθίζοντας στο πένθος όλο το Νομό αφού στο άκουσμα της είδησης κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο καταξιωμένος ποδοσφαιριστής δεν είναι στη ζωή.
Ηταν 7.30 το απόγευμα όταν 3 έμπειροι φίλοι αλίευαν με ψαροντούφεκο στην περιοχή της Γιαννίτσαινας με το σκάφος τους να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση όταν ένα ταχύπλοο σκάφος χτύπησε θανάσιμα τον Παναγιώτη Μπαχράμη ποδοσφαιριστή 34 ετών απο την Καλαμάτα. Σύμφωνα με πληροφορίες το σκάφος ακρωτηρίασε το αριστερό του χέρι και τον χτύπησε στο ισχίο, ενώ αμέσως οι φίλοι του τον περισυνέλεξαν όπου τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας αλλά ήταν ήδη νεκρός, πιθανόν απο ακατάσχετη αιμορραγία. Διενεργήθηκε ιατροδικαστική έκθεση η οποία θα εξετάσει τα αίτια του συμβάντος.
Ο οδηγός του ταχύπλοου που παρέσυρε τον 34χρονο είναι ένας 55χρονος κάτοικος Αθηνών ο οποίος κρατείται ενώ διατάχθηκε αυτοψία στο σκάφος του για τα αίτια του ατυχήματος. Ενας απο τους αυτόπτες μάρτυρες απο τη Κυπαρισσία δήλωσε στο Ράδιο 936 FM όταν υπέστησαν σόκ όταν είδαν το σκάφος να περνά πάνω απο τον άτυχο παίκτη καθώς ο ίδιος βρισκόταν περίπου 50 μέτρα μακριά του και οι πρώτες κινήσεις ήταν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο καλώντας τον ιδιοκτήτη του ταχύπλοου να βοηθήσει. Ο 34χρονος και οι υπόλοιποι είναι πολύ έμπειροι στο ψαροντούφεκο ενώ το θύμα σημειωτέον ήταν πατέρας 2 παιδιών και ορφάνεψε απο μικρός όταν έχασε τον πατέρα του. Ηταν ιδιαίτερα αγαπητος στη Καλαμάτα όπου είχε παίξει στην Β εθνική στη τοπική ομάδα αλλά και σε μεγάλες ομάδες της πρωτεύουσας. Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages