Το Παν μέτρον άριστον ας ισχύσει στο Δήμο Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Το Παν μέτρον άριστον ας ισχύσει στο Δήμο Τριφυλίας

ΚΙ άλλη μια επιστολή για το πρωτοσέλιδιο της 'Φωνής' με τις δηλώσεις του κ. Αγγελινά που παραθέτουμε για να ακούσουμε και άλλες γνώμες.
"Ενδιαφέροντα πράγματα στις δηλώσεις του στην εφημερίδα «Φωνή» εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Κυπαρισσίας Πάνος Αγγελινάς, δίνοντας παράλληλα με σαφή τρόπο μια άλλη διάσταση του κλίματος το τι συμβαίνει και συνέβη στην πρωτεύουσα της Τριφυλίας στα δημοτικά δρώμενα. Μόνο που άργησε 4 ολόκληρα χρόνια αλλά εξαρχής τονίζω ότι τον στηρίζω. Διότι ο άνθρωπος έχει ευαισθησία σε θέματα καθημερινότητας και ήταν κρίμα που δεν αξιοποιήθηκε σε μια θέση Αντιδημάρχου. Ομως απο οτι θυμόμαστε στο Δ.Σ. είχε πολλές φορές δηλώσεις ότι δεν επιθυμεί οφίτσια και όταν του προτάθηκε αρνήθηκε.
Όπως τονίζει πάντως ο κ. Αγγελινάς ο Γιώργος Σαμπαζιώτης λειτούργησε στα δημοτικά πράγματα, με συνέπεια να είναι ουσιαστικά όχι «απερχόμενος» για λόγους ασυμβίβαστου, όπως ισχυρίζεται, αλλά εγκαταλείπει λόγω απομόνωσής του από τα καθημερινά δρώμενα. Μόνο που στο σενάριο εμπλέκεται και ο Δήμος Τριφυλίας. Ναι θέλω Δήμαρχο απο την Κυπαρισσία αλλά δυστυχώς Τριφυλία δεν είναι μόνο η αιώνια 'Αρκαδια'. Είναι και η Αυλώνα που μέχρι τώρα δεν ακούγεται, είναι ο Αετός που τον ξεχάσαμε, είναι η Τριπύλα που αποτελεί για όλους μας σημείο αναφοράς. Μήπως τελικά χάσαμε το αύριο και το Παν μέτρον άριστον. Γ.Α.- Π.Γ.».
Η φωτογραφία του κου Αγγελινά έχει προστεθεί απο την Συντακτική μας ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages