Αποκλειστικό: Απεβίωσε ο γηραιότερος άνθρωπος στη Πελοπόννησο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Αποκλειστικό: Απεβίωσε ο γηραιότερος άνθρωπος στη Πελοπόννησο

ΑΠΕΒΙΩΣΕ σήμερα το απόγευμα ο γηραιότητος άνθρωπος στην Μεσσηνία στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας απο παθολογικά αίτια ο οποίος υπήρξε ορόσημο για την ευζωία και την καλή κατάσταση της υγείας του σε ηλικία 110 ετών παρακαλώ! Ο αιωνόβιος Τριφύλιος Κωνσταντίνος Παπαδάμης που υπήρξε και ο μεγαλύτερος σε ηλικία ψηφοφόρος. Ο συμπαθέστατος γέροντας καταγόταν απο την Ελαία Μεσσηνίας και γεννήθηκε το 1900, έχοντας ζήσει στην εποχή του απο τους Βαλκανικούς πολέμους μέχρι την πρόσφατη Ελληνική ιστορία και μάλιστα στις 26 Δεκεμβρίου θα συμπλήρωνε τα 111 του χρόνια.
Ο αιωνόβιος αποτελούσε ένα πραγματικό παράδειγμα ζωής καθώς παντρεύτηκε σε ηλικία 27 ετών μια κοπέλλα απο το Σιδηρόκαστρο, ενώ έχερε άκρας υγείας ακολουθώντας το μυστικό της μακροζωίας που δεν ήταν άλλο απο την ήρεμη ζωή και η πρέφα στο καφενείο. Ομως η ζωή τον χτύπησε αλύπητα όταν σε ηλικία 37 ετών έχασε τον υιοθετημένο του γιό απο πνευμονία που αγάπησε σαν παιδί τουμε την γυναίκα του σε δύσκολες εποχές. Ωστόσο το χτύπημα της μοίρας ήταν διπλό καθώς έχασε και τον γιό του που έκανε με την γυναίκα του, καθώς αργότερα σκοτώθηκε με γεωργικό ελκυστήρα! Ενιωθε ότι ήταν κοντά στο Θεό και κάθε Κυριακή πήγαινε στην εκκλησία. Οταν τον είχαμε γνωρίσει προ καιρού ήταν ευδιάθετος και ευχόμαστε τα μαθήματα ζωής που έδωσε να γίνουν παράδειγμα για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages