Ηρθε η ώρα για Σεμινάρια πρώτων βοηθειών στη Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ηρθε η ώρα για Σεμινάρια πρώτων βοηθειών στη Τριφυλία

ΜΕΤΑ απο πρόταση φίλου απο τα Φιλιατρά χθές στο 'Πρωινό Δρομολόγιο' ανακοινώσαμε την πρόταση για διεξαγωγή σεμιναριών Πρώτων βοηθειών λόγω των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων που έχουμε στη περιοχή μας τους τελευταίους μήνες. Η ίδια πρόταση αστραπιαία έγινε αποδεκτή απο τα blogs και με πρώτο το γειτονικό ιστολόγιο απο τα Φιλιατρά news δηλώσαμε την ενεργή στήριξή μας.
Εγραψε στο σχόλιό του ο φίλος μας ότι "Προχθές την Κυριακή το μεσημέρι στην Τερψιθέα (στην διασταύρωση με την Σπηλιά) υπήρξε ένα τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα τον θάνατο του 65χρονου Αναστάση Παναγούλια από την Σπηλιά.
Η πρόταση που κατατίθεται προς το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και συγκεκριμένα στον διοικητή του νοσοκομείου κύριο Πάνο Μπόζο, είναι να φροντίσει κάποιος φορέας να διοργανώσει όσο πιο σύντομα γίνεται, σεμινάρια πρώτων βοηθειών στις 3 τουλάχιστον μεγαλύτερες πόλεις της Τριφυλίας Φιλιατρά, Κυπαρισσία, Γαργαλιάνους και ίσως Αετό.
Προτείνουμε τα σεμινάρια να είναι τουλάχιστον διήμερα έτσι ώστε να μπορέσουν να τα παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Οι πρώτες βοήθειες μπορούν να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή. Αρκεί ο κόσμος να ξέρει τι πρέπει να κάνει την κρίσιμη στιγμή....."
Εξάλλου λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας την περίοδο αυτή στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας οι γιατροί και το προσωπικό καλούνται καθημερινά να εξυπηρετήσουν κατά μέσο όρο περίπου 300 περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages