Ανακατανομή της πολιτικής τράπουλας για το Δήμο Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ανακατανομή της πολιτικής τράπουλας για το Δήμο Τριφυλίας

ΑΝΑΔΙΑΝΕΜΕΝΕΤΑΙ η τράπουλα των υποψηφιοτήτων στο Δήμο Τριφυλίας μετά τις ανακοινώσεις στήριξης σε πρόσωπο του γαλάζιου πολιτικού χώρου αλλά και την αιφνιδια για ορισμένους αποχώρηση του Δημ. Σωτηρόπουλου απο το κυβερνητικό κόμμα απο την διεκδίκηση υποψηφιότητας αλλάζοντας τα δεδομένα και ουσιαστικά ανοίγοντας την προεκλογική περίοδο στην περιοχή μας.
Αρχικά όπως διαβάζουμε στον kyparissiotis κατά την διάρκεια της Γιορτής Ρίγανης που διεξήχθη στο Δ.Δ. Στασιού Κυπαρισσίας ήρθε η παραίτηση απο τη διεκδίκηση υποψηφιότητας για το μεγάλο Δήμο όπου ο Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γρηγορης Γκότσης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "Εμμένω στις αρχικές μου θέσεις για ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο ανοικτό στο λαό και στον κόσμο και για αυτό τον λόγο δηλώνω ότι παραιτούμαι απο την διεκδίκηση της υποψηφιότητας για το αξίωμα του Δημάρχου Τριφυλίας και θέτω τον εαυτό μου με όλες μου τις δυνάμεις στο ενδεχόμενο της δυναμικής υποψηφιότητας του κ. Κατσίβελα για να διασφαλιστεί η ενότητα του Δήμου Τριφυλίας που πρέπει να πετύχει και φυσικά θα είμαι παρών σε κάθε μάχη". Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παν. Κατσίβελας είναι έτοιμος να ανακοινώσει την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του τα επόμενα 24ωρα όπου φέρεται να συμμετέχουν και γνωστά αυτοδιοικητικά ονόματα αλλά και νέα πρόσωπα, άσχετα αν η ΝΔ ανακοινώσει χρίσματα ή όχι αφού ο κ. Σαμαράς σύμφωνα με το Τύπο φαίνεται να έχει εισηγήσεις για μη απονομή χρισμάτων άμεσα μεχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Απο την άλλη πλευρά ο Δημ. Σωτηρόπουλος με επιστολή του δηλώνει ότι για προσωπικούς λόγους αποσύρεται απο την μάχη διεκδίκησης αφήνοντας μόνο καβαλάρη τον Θανάση Πετρόπουλο ως εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ που πρέπει να συγκροτήσει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο χρόνος προσαρμογής είναι μικρός οπότε θα δούμε τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages