Ο αστακός...έγινε 'λαδοπόντικας' για τα στελέχη της Ν.Δ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο αστακός...έγινε 'λαδοπόντικας' για τα στελέχη της Ν.Δ.

19/8/2010
ΤΕΛΙΚΑ μπορεί να παραήγγειλε αστακό αλλά τον έκραξαν κανονικά όπως επιβεβαιώνουν αυτόπτες μάρτυρες και blogs τον κ. Ζαγορίτη που ήθελε να καλοπεράσει στη Μάνη μετά τα κατορθώματα του υιού του ανα το Πανελλήνιο με την ...Τζούλια. Αχ, βαχ.
Οπως έγραψε και το fimotro 'Μετά τις αποδοκιμασίες στο Σιούφα, χθες το βράδυ στη Μεσσηνιακή Μάνη, στο χωριό της γυναίκας του τις Κιτριές, ένα πολύ όμορφο και γραφικό ψαροχώρι, ο Λευτέρης Ζαγορίτης μαζί με την σύζυγό του και μια παρέα φίλων έφαγε πολύ άγριο κράξιμο με αχαρακτήριστες εκφράσεις από παρέα φίλων που επισκέφτηκαν το χωριό και μένουν στην Αθήνα. Όλα έγιναν στις 10 το βράδυ στην ταβέρνα «Σάντοβα», όταν ένας από την παρέα παρατήρησε ότι ο Ζαγορίτης έτρωγε ψητό αστακό.
Από το τραπέζι που καθόταν τον χαρακτήρισε «λαμόγιο». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζαγορίτης δεν απάντησε. Ο άνδρας της διπλανής παρέας επανήλθε αποκαλώντας τον «λαδοπόντικα»! Ο Ζαγορίτης αποχώρησε διακριτικά.' Φυσικά χωρίς να πει λέξη. Μάλλον τα γαλάζια πρώην ή γνωστά στελέχη στην πατρίδα του Σαμαρά πρέπει να αποφεύγουν να τρώνε αστακό γιατί αποτελεί προκληση έλεγαν οι κάτοικοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages