Μύδρους για την αμαύρωση συλλογικών προσπαθειών στο Αυγουστιάτικο φεγγάρι της Αγ. Κυριακής - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Μύδρους για την αμαύρωση συλλογικών προσπαθειών στο Αυγουστιάτικο φεγγάρι της Αγ. Κυριακής

ΤΟ αυγουστιάτικο φεγγάρι προκάλεσε πόλεμο με μύδρους που εξαπελυσε κατά πάντων εξαπέλυσε χθες βραδυ η πρόεδρος του συλλόγου Φιλιατρινών Γυναικών κα Ελένη Μακρή στην αρχή της βραδιάς του αυγουστιάτικου φεγγαριού που έγινε χθες βράδυ στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών σύμφωνα με το filiatranews αλλά απο ότι γνωρίζουμε ήταν απόλυτα δικαιολογημένη. Γιατί στα Φιλιατρά κάποιοι δεν επιθυμούν εκδηλώσεις πολιτισμού και φυσικά με σκισμένες αφίσες απο τις κολώνες, πανώ και πόλεμο δείχνουν ότι ορισμένοι θέλουν να υποβαθμίσουν το πολιτιστικό επίπεδο της περιοχής. Διότι δεν μπορει οι συλλογικές προσπάθειες να αμαυρώνονται και πόσο μάλλον όταν εντάσσονται στο Πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου.
Αφορμή στάθηκε η μη παρουσία αυτοδιοικητικών παραγόντων, τα εμπόδια που της έβαλε (όπως η ίδια κατάγγειλε από μικροφώνου) το Δ.Σ του Συλλόγου της Αγίας Κυριακής o οποίος μάλλον δεν ήθελε την εκδήλωση, αλλα και ο κόσμος που απαξίωσε τον τόπο της εκδήλωσης επιλέγοντας να μείνει απέναντι στον μώλο (από την πλευρά της μάντρας) και να μην πάει στην απέναντι πλευρά που ήταν τα καθίσματα και η σκηνή.
Στη σκηνή ανέβηκε η πρόεδρος του Συλλόγου Μακρή Ελένη η οποία καλησπέρισε τους λίγους παρευρισκόμενους αλλά και τον εν δυνάμει υποψήφιο Δήμαρχο Τριφυλίας κο Θανάση Πετρόπουλο. Αμέσως μετά άρχισε μια άνευ προηγουμένου επίθεση προς τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες των Φιλιατρών αλλά από το στόχαστρο της δεν γλύτωσε ούτε καν ο κόσμος. 'Λυπάμαι πραγματικά που στην εκδήλωση δεν παρευρίσκεται κανένας αυτοδιοικητικός παράγοντας της πόλης μας, ντρέπομαι για λογαριασμό τους, ντροπή στον κόσμο που πήγε απέναντι' φέρεται να είπε. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε παράπονα που είχε κατά του συλλόγου της Αγίας Κυριακής όπου όπως είπε της προέβαλαν πολλά εμπόδια στην πραγματοποίηση της συναυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages