Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο απέκτησε το Νοσοκομείο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο απέκτησε το Νοσοκομείο

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ και επίσημα το νέο πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας που προέρχεται απο δωρεά αποδεικνύοντας ότι το Ιδρυμα επιβιώνει χάρη στον εθελοντισμό των ευεργετών του. Στη τελετή παράδοσης απο την δωρήτρια Κάκια Κοντοπούλου παραβρέθηκαν ο Διοικητής του ιδρύματος κ. Πάνος Μπόζος, ο πρώην Διοικητής Φώτης Δρούμπαλης και εκπρόσωποι της ιατρικής υπρεσίας αλλά και το μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου κ. Γιάννης Σταθόπουλος.
Ο Διοικητής στην ομιλία του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την μεγάλη δωρεά τονίζοντας ότι 'το ασθενοφόρο είναι απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και αποτελεί ένα ακόμα όπλο στο καθημερινό αγώνα που δίνουμε για εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών υγείας των συμπολιτών μας' για να υπενθυμίσει ότι 'το Νοσοκομείο λειτουργεί υπάρχει και λειτουργεί χάρις στην άμεση υποστήριξη και προσφορά όλων των δωρητών που αναγνωρίζουν το κρίσιμο ρόλο πο επιτελεί στα θέματα υγείας και ασφάλειας των πολιτών και επισκεπτών της Δυτικής Μεσσηνίας'.
Ακολούθως εστίασε στα εκατοντάδες ευχαριστήρια μηνύματα που έρχονται απο τους πολίτες για την αντιμετώπιση που είχαν στο ίδρυμα και διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας ότι και το τελευταίο ευρώ που έχουν την καλωσύνη να προσφερουν είναι ανεκτίμητος θυσαυρός και να είναι σίγουροι ότι θα πιάσει τόπο'. Κατέληξε λέγοντας ότι 'το καλό πνεύμα των Αλεξόπουλων, Συναδινού, Κάκκαβα, οικογένειας Κόντου, Αρνόκουρου θα συνοδέυει το νοσοκομείο και θα υπάρχουν άξιοι μιμητές των προσφορών μας'. Μετά την εκδήλωση οι 2 διοικητές ο πρώην και ο νύν είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το ίδρυμα αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages