Αγιασμός στην Νίκη Πλάτης με άρωμα ευγενούς άμιλλας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Αγιασμός στην Νίκη Πλάτης με άρωμα ευγενούς άμιλλας

Ξεκίνησε χθες στις 6 το απόγευμα και επίσημα η προετοιμασία της Νίκης Πλάτης στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών με τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο εφημέριος του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Φιλιατρών πατήρ Γεώργιος καλύβας.
Παρόντες ήταν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας καθώς και ο νεοαποκτηθέντας τερματοφύλακας Νικόλαος Γούνας. Ο πατήρ Γεώργιος ευχήθηκε στους παίκτες καλή αγωνιστική χρονιά, να είναι άριστοι μαθητές (όσοι πάνε σχολείο) και να θυμούνται πάντα το αρχαίο ρητό «Νους Υγιής εν σώματι υγιές».
Επίσης τους προέτρεψε να επικρατεί μεταξύ τους η ευγενής άμιλλα.
Αμέσως μετά τον αγιασμό πραγματοποιήθηκε προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του προπονητή Λάκη Γαλανόπουλου εν όψει του επερχόμενου αγώνα κυπέλλου που θα δώσει η ομάδα κόντρα στο Ασπρόχωμα το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Ο προπονητής έδειξε ορισμένα συστήματα που θέλει να εφαρμόσουν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες ώστε να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά το πέρας της προπόνησης ο κος Γαλανόπουλος ανανέωσε το ραντεβού για την Τρίτη 24 Αυγούστου για την συνέχιση της προετοιμασίας της ομάδας.
Απο Δ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages