Στελεχώνει το ψηφοδέλτιό του ο Δράκος και ελπίζει... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Στελεχώνει το ψηφοδέλτιό του ο Δράκος και ελπίζει...

ΓΝΩΣΤΑ αλλά και φρέσκα πρόσωπα θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Λα.Ε. για την Πελοπόννησο» του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκου, που ήδη έχει προσχωρήσει στην κατάρτισή του. Ο κ. Δράκος κάνει αρκετές επαφές στη Μεσσηνία, όπως και στους άλλους νομούς. Εκτός από το συνδυασμό και τα πρόσωπα που θα τον στελεχώσουν, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα προεκλογικά του γραφεία στην έδρα κάθε νομού της Περιφέρειας.
Πάντως, σύμφωνα με εκτιμήσεις, μέχρι τις 20 Αυγούστου θα έχει καταλήξει, αν όχι στο σύνολο, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού του.
Αντιπεριφερειάρχες
Το βασικό μέλημα αποτελεί η συμπλήρωση των θέσεων των αντιπεριφερειαρχών, και των θεματικών που θα εδρεύουν στην Τρίπολη και των αντιπεριφερειαρχών σε κάθε νομό.
Εκτός, λοιπόν, από τον αντινομάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλο, τον οποίο ο κ. Δράκος ανακοίνωσε μαζί με τη δική του υποψηφιότητα, οι πληροφορίες θέλουν να ορίζει στο ψηφοδέλτιό του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας τον νυν νομάρχη Νίκο Ταγαρά και αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας τον επίσης νομάρχη Βασίλη Σωτηρόπουλο.
Για την περιοχή της Αρκαδίας, υπάρχει ιδιαίτερη συζήτηση για το όνομα της προέδρου του ΤΕΕ Πελοποννήσου και αντινομάρχη Αρκαδίας Χαρίκλειας Τσιώλη, ενώ για την περιοχή της Λακωνίας ακούγεται το όνομα του διευθυντή τηλεοπτικού καναλιού Αντώνη Φελιούρη.
Για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη στην Τρίπολη, που θα έχει αρμοδιότητα για όλα τα έργα και στους πέντε νομούς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει πρόταση στον αντινομάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με τη Νέα Δημοκρατία από την επιλογή του κ. Παναγιωτόπουλου ως αντιπεριφρειάρχη Μεσσηνίας. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει ότι σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσει τις προθέσεις του. Ωστόσο, άνθρωποι που γνωρίζουν τον κ. Αναστασόπουλο επισημαίνουν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και αυτό του να μην ασχοληθεί πλέον καθόλου.
Ιδιαίτερη βαρύτητα ο κ. Δράκος δίνει και στη στελέχωση των γραφείων που θα τον στηρίξουν σε κάθε νομό σε όλη την προεκλογική περίοδο. Γι’ αυτό το γραφείο που ετοιμάζεται να συσταθεί στην Τρίπολη, κατά μεγάλη πιθανότητα, θα διευθύνεται από άνθρωπο που και Μεσσήνιος είναι και γνωρίζει πάρα πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα της Αρκαδίας, αλλά το σημαντικότερο γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αφού δραστηριοποιούνταν εκεί για αρκετά χρόνια. Πρόκειται για τον πρώην διευθυντή του Γραφείου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, επί θητείας Αγγέλας Αβούρη και Νίκου Αγγελόπουλου, Ηλία Ηλιακόπουλο.
Υποψήφιοι σύμβουλοι
Σε ό,τι αφορά τους υποψήφιους συμβούλους με το συνδυασμό του κ. Δράκου, από τους νυν νομαρχιακούς συμβούλους της Μεσσηνίας, μαζί του, για περιφερειακοί σύμβουλοι, θα είναι ο διευθυντής του γραφείου του και πρόεδρος του ΟΠΑΝΑΜ Παναγιώτης Τσιμόγιαννης και η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Αντωνία Μπούζα. Επίσης, στο ψηφοδέλτιό του αναμένεται να είναι ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ στη Μεσσηνία και προϊστάμενος της ΤΥΔΚ Τάσος Αγγελής, όπως και ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Γιάννης Παπουτσής.
Την επιστροφή του, στο πλευρό του κ. Δράκου, ετοιμάζει και ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Ιωάννης Καμβυσίδης, ο οποίος είχε διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος την προηγούμενη περίοδο, πριν ακολουθήσει τον κ. Νίκα στη δημαρχία.
Η φωτό απο το παζάρι χθές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages