H συνεδρίαση της ΤΕΔΚ Μεσσηνίας κατέγραψε τα..φέσια! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

H συνεδρίαση της ΤΕΔΚ Μεσσηνίας κατέγραψε τα..φέσια!

Χθες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΔΚ Νομού Μεσσηνίας και μαζί με αυτήν η ολοκλήρωση του κύκλου ενός Νομού με πολλά χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στους Δήμους και στη Μεσσηνία. Ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ και Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στην προσφορά του θεσμού και στο αποδοτικό έργο της τετραετίας με τη συνεισφορά όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των παρατάξεων. Λήφθηκαν αποφάσεις για την εκκαθάριση του αρχείου και τη λεπτομερή καταγραφή της κινητής περιουσίας της ΤΕΔΚ. Επίσης, έγινε λεπτομερής καταγραφή της οικονομικής κατάστασης της Ένωσης μέχρι 31/12/2010.
Ελάτε όμως που η ΤΕΔΚ έγινε δέκτης παραπόνων για τα χρωστούμενα των περισσότερων Δήμων στον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης απορριμμάτων όπου μεταξύ άλλων εκφράστηκαν απόψεις για το μέλλον. Βέβαια μόνο 4 ΟΤΑ έχουν πληρώσει στον Ενιαίο Σύνδεσμο ενώ η Καλαμάτα και η Κυπαρισσία μαζί με άλλες περιοχές δεν έχουν δώσει ακόμα ούτε ένα Ευρώ...

1 σχόλιο:

vivi είπε...

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΔΚ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΞΤΡΑ Γ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΗΡΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΗΦΙΝΕΣ.

Pages