Νέα διοίκηση στο παράρτημα Πελοποννήσου της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Νέα διοίκηση στο παράρτημα Πελοποννήσου της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών

Το παράρτημα της ΠΕΕΚΠΕ Πελοποννήσου συνεχίζει τη δράση του για 10η χρονιά σε μια εποχή δύσκολη για τη χώρα, τους πολίτες , την εκπαίδευση, τους μαθητές και το περιβάλλον. Μέλη της ΠΕΕΚΠΕ μπορεί να είναι εκπαιδευτικοί της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
Σήμερα είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε να στηριχτεί η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και οι εκπαιδευτικοί, που εθελοντικά όλα αυτά τα χρόνια υλοποιούσαν προγράμματα με τους μαθητές στα σχολεία τους. Να ενισχυθεί ο ρόλος των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Να αναγνωριστεί η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση ως πεδίο εκπαιδευτικής πράξης που πέτυχε, να του αφιερώσουν παιδιά και έφηβοι τον ελεύθερο χρόνο τους με πολύ αγάπη και ενθουσιασμό, να συνυπάρξουν, να συνεργαστούν, να εκφραστούν δημιουργικά, να δράσουν συλλογικά, να έρθουν σε επαφή με την τοπική κοινωνία και τα περιβαλλοντική ζητήματα, να προτείνουν λύσεις και να εφαρμόσουν πρακτικές φιλικές στο περιβάλλον. Να αναδειχθεί ο πολύπλευρος ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στην προώθηση των αρχών της Αειφόρου Ανάπτυξης στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα.
Με τη λήξη της θητείας της προηγούμενης Επιτροπής το Παράρτημα Πελοποννήσου της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση έχει νέα Διοικούσα Επιτροπή, που αποτελείται από τους εκπαιδευτικούς:
Πλακονούρη Διονυσία, Πρόεδρος
Χριστοπούλου Αφροδίτη, Αντιπρόεδρος
Καραβά Λίλιαν, Γραμματέας
Στραβάκου Ελένη, Ταμίας
Θεοδοσάτος Γιώργος, Μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages