Συνάντηση Αποστολόπουλου με Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικής - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση Αποστολόπουλου με Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικής

Εθιμοτυπική συνάντηση με το νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Δεσινιώτη, είχε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος.
Ο κ. Αποστολόπουλος, αφού συνεχάρη τον κ. Δεσινιώτη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, τόνισε ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα βοηθήσει στο μέλλον την Πυροσβεστική όπου και όποτε χρειαστεί, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα. Ο κ. Δεσινιώτης διαβεβαίωσε τον Γενικό Γραμματέα για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των πυροσβεστικών υπηρεσιών της περιοχής, γεγονός που επιβεβαιώθηκε κατά την πρόσφατη αντιπυρική περίοδο, ενώ έθεσε υπ’ όψιν του ορισμένες ανάγκες του Σώματος σε εξοπλισμό και οχήματα. Ο Περιφερειακός Διοικητής κάλεσε τον κ. Αποστολόπουλο να επισκεφτεί την έδρα της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και να ενημερωθεί διεξοδικά για όλες τις εκκρεμότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages