Εκτός ΟΠΑΑΧ η Μεσσηνία λόγω αδιαλλαξίας... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Εκτός ΟΠΑΑΧ η Μεσσηνία λόγω αδιαλλαξίας...

Παρά τις…13 ώριμες μελέτες άφησε κυριολεκτικά στα ….κρύα του λουτρού την Καλαμάτα ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος , που προτίμησε να ενισχύσει μέσω του προγράμματος Αλεξ.Μπαλτατζής, άλλους Δήμους , που ως φαίνεται, είχαν …μπάρμπα στην Κορώνη!!
Όταν οι πολιτικές καταβολές , υπερισχύουν του δικαίου και της αξιοκρατίας , είναι φυσικό και επόμενο ο τόπος μας να δυστυχεί και να ρημάζει.
Στην αδιαλλαξία των Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας και την ασυννενοησία με τους υπαλλήλους της Διαχειριστικής Αρχής του Υπουργείου Γεωργίας του προγράμματος Αλεξ.Μπαλτατζής, απέδωσε ο Μεσσήνιος Κανελλόπουλος το …κόψιμο της Καλαμάτας καίτοι είναι πυρόπληκτή περιοχή , με μεγάλες καταστροφές από τις πυρκαγιές του 2007!
Ανέφερε πως επειδή δεν είχαν υποδειχθεί τα πιο αναγκαία έργα από τα 13 …απλά τα έκοψαν όλα!!!
Ταύρος μαινόμενος ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας , αναχωρεί αμελητί για την Αθήνα και το Υπουργείο Γεωργίας , ν΄αντιμετωπίσει τον υπουργό κ.Σκανδαλίδη, διότι πληροφορήθηκε πως σε ορισμένες περιπτώσεις , εντάχθηκαν έργα χωρίς ώριμες μελέτες!
Του διέφυγε όμως μία μικρή λεπτομέρεια του Δημάρχου! Ποιός ν΄ασχοληθεί με τα…πεζά αυτά ζητήματα , όταν το μείζον είναι αλλού; Μα…φυσικά στη διαδοχή Παπανδρέου! Θ΄αφήσουν Σκανδαλίδης και Κανελλόπουλος το …γάμο να ασχοληθούν με τα ..πουρνάρια; kalamatablogs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages