Οι βουλευτές που καταψήφισαν τα επίμαχα άρθρα του πολυνομοσχεδίου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Οι βουλευτές που καταψήφισαν τα επίμαχα άρθρα του πολυνομοσχεδίου

Νέες αναταραχές προκλήθηκαν στο κυβερνητικό σχήμα κατά τα την διάρκεια της ψηφοφορίας των άρθρων του πολυνομοσχεδίου καθώς αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν μια σειρά από άρθρα, οι ΚΟ της ΝΔ και του ΛΑΟΣ αρνήθηκαν να ψηφίσουν το άρθρο 29 εκφράζοντας ενστάσεις για τον τρόπο που εισήχθηκε, ενώ ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ επέλεξαν να απουσιάσουν από την διαδικασία.
Να θυμίσουμε ότι το επίμαχο άρθρο με την απελευθέρωση των φαρμακείων εκτός των 'αλλων δίνει την δυνατότητα να έχουν φαρμακεία και τα σουπερ μάρκετ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι περισσότεροι από 50 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν ένα ή και περισσότερα άρθρα από τα 11 που συνολικά μπήκαν στην κάλπη ενώ
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον κατάλογο που δημοσιεύει το protothema.gr δεν υπάρχει κανείς Μεσσήνιος στους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισαν.
Μεταξύ αυτών που καταψήφισαν είναι και οι κ.κ.Πέμη Ζούνη, Γιάννης Βούρος, Βάσω Παπανδρέου, Λούκα Κατσέλη, Πάυλος Στασινός, Λάμπρος Μίχος. Χρήστος Πρωτόπαπας, Χαρά Κεφαλίδου, Δημήτρης Κρεμαστινός, Αικατερίνη Περλεπέ, Ηλίας Καρανίκας, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Μιχάλης Κατρίνης, Τάσος Σιδηρόπουλος, Θανάσης Γικόνογλου, Βασίλης Κεγκέρογλου, Φραγκίσκος Παρασύρης, Χρήστος Κατσούρας, Χάρης Καστανίδης, Χρυσή Αράπογλου, Εύα Καϊλή, Δημήτρης Παπουτσής, Σάββας Εμινίδης, Μαρία Θεοχάρη, Αγγελική Γκερέκου, Σπύρος Μοσχόπουλος, Παναγιώτης Μπεγλίτης, Μανώλης Μπεντενιώτης, Δημήτρης Λιντζέρης, Γιάννης Διαμαντίδης, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιάννης Αμοιρίδης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Μαρία Θεοχάρη, Αχμέτ Χατζηοσμάν, Στάθης Κουτμερίδης, Μιχάλης Τζελεπής, Χρήστςο Χάιδος, Χρήστος Μαγκούφης, Νίκος Τσώνης, Τόνια Αντωνίου, Ευτύχιος Δαμιανάκης, Ιωσήφ Βαλυράκης ενώ απουσίαζαν οι : Γιώργος Παπανδρέου, Ηλίας Μόσιαλος, Αργύρης Λαφαζάνης και Γιώργος Αρβανιτίδης.
Από την πλευρά της ΝΔ απουσίαζαν περίπου 26 βουλευτές κυρίως δικηγόροι όπως οι κ.κ. Προκόπης Παυλόπουλος, Δημήτρης Σιούφας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Κώστας Τζαβάρας, Μιχάλης Γιαννάκης, Γιάννης Ανδριανός, Μαργαρίτης Τζίμας, Νίκος Νικολόπουλος αλλά και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κώστας Μαρκόπουλος επέλεξαν να απουσιάσουν από την διαδικασία εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αντίθεσή τους κυρίως με την διάταξη που αφορά στις δικηγορικές εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages