Στο συνέδριο της Κ.Ε.Δ. Ελλάδας ο Παν. Νίκας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Στο συνέδριο της Κ.Ε.Δ. Ελλάδας ο Παν. Νίκας

Στο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στην ακριτική πόλη της Κομοτηνής, συμμετείχε ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Ο Δήμαρχος, σε ομιλία του στο Συνέδριο αναφέρθηκε στην πλήρη αδυναμία της ΚΕΔΕ να δώσει διεξόδους και λύσεις στη δραματική κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί. Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ δε λειτουργεί ιδιαίτερα στην Περιφέρεια, η Αυτοδιοίκηση προσφέρει πολύ πιο υποβαθμισμένες υπηρεσίες από ότι στο παρελθόν και οι Δήμαρχοι γίνονται τα εξιλαστήρια θύματα ανεπάρκειας και αδιεξόδων, για τα οποία δεν ευθύνονται, κλπ.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Νίκας τόνισε ότι στο Συνέδριο δε δόθηκαν λύσεις και προτάσεις για τα αδιέξοδα της Αυτοδιοίκησης, ιδιαίτερα τα θεσμικά (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ) και τα οικονομικά (δραματική μείωση πόρων).
Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο
Την Δευτέρα, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας συναντήθηκε με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης του, με αντικείμενο την εικόνα της Καλαμάτας, κατά το διήμερο του εορτασμού της Υπαπαντής του Χριστού.
Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε τα καταστήματα να παραμείνουν ανοιχτά, προκειμένου να βοηθήσουν, ώστε η πόλη να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εικόνα της, στους εκατοντάδες επισκέπτες της. Τέλος συζητήθηκαν τεχνικές λεπτομέρειες και υπήρξε σύμπτωση απόψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages