Με ελπίδες για προώθηση του τουρισμού έκοψε πίτα η Ενωση Ξενοδόχωνν - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Με ελπίδες για προώθηση του τουρισμού έκοψε πίτα η Ενωση Ξενοδόχωνν

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η 1ηΓενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Ξενοδόχων & Ιδ. Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας στις 19/01/12 στην Κυπαρισσία(Ξενοδοχείο Τσολαρίδης).
Ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τα μέληκαι λόγω πρόσφατων δημοσιευμάτων στο νομόΛακωνίας που αποτέλεσαν πλήγμα για τον Τουρισμό στην συγκεκριμένη περιοχή, υπήρξεενημέρωση για τα μέτρα πρόληψης ενδεχόμενωνκρουσμάτων Ελονοσίας από τον Ιατρό(Υγειονολόγο- Βιοπαθολόγο και Ειδικό σε θέματα Ταξιδιωτικής Ιατρικής ) του ΝοσοκομείουΚυπαρισσίας κ Κων/νο Βασάλο, ώστε η Τριφυλίακαι γενικά η Μεσσηνία να θωρακιστούνλαμβάνοντας προληπτικά μέτρα προστασίας τηςπεριοχής. Η κίνηση αυτή εντάχθηκε σταπλαίσια της γενικότερης προσπάθειας για τηνκαλύτερη προβολή του νομού.
Επίσης παρουσιάστηκε η νέα ιστοσελίδα τωνμελών της Ένωσης (www.messiniahotels.gr) απότην μεσσηνιακή εταιρεία Greatway που πολύσύντομα θα ανέβει ανανεωμένη στο διαδίκτυο.
Τέλος, μετά από πολύωρη συζήτηση για τα θέματαπου απασχολούν τον κλάδο (καθεστώςπυρόπληκτων δανείων, πετρέλαιο κίνησης,φόροι κ.α) και αφού δεσμεύτηκαν τα μέλη ύστερααπό την παρότρυνση της προέδρου κας ΓεωργίαςΙω. Χριστοδούλου, να συγκρατηθούν οι φετινέςτιμές σε χαμηλά επίπεδα χωρίς να μειωθεί ηποιότητα παροχής υπηρεσιών ώστε νααντιμετωπιστεί όσον το δυνατό καλύτερα ηοικονομική κρίση , τα μέλη της Ένωσης έκοψαντην Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους ευχόμενοι το2012 να είναι μια χρονιά χωρίς μεγάλες απώλειες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages