Σημαντικά θέματα της Μεσσηνίας τη Δευτέρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Σημαντικά θέματα της Μεσσηνίας τη Δευτέρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Με μία σειρά σημαντικών θεμάτων που έχουν σχέση με τη Μεσσηνία συνεδριάζει Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.
Aνάμεσα σε αυτά τόσο παρεμβάσεις στους οδικούς άξονες αλλά και στις υποδομές. Κυρίαρχο το θέμα της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου για τη μελέτη του δικτύου αποχέτευσης Δήμων Αρφαρών, Άριος και Θουρίας. Στις εισηγήσεις του κου Αλευρά
περιλαμβάνονται το πιο κάτω θέματα: 1) Έγκριση υποστηρικτικών μελετών για το έργο ”Μελέτη Βελτίωσης της 8ης Επαρχιακής Οδού Τμήμα Κυπαρισσία – Ραπτόπουλο”
2) Έγκριση τοπογραφικών διαγραμμάτων της μελέτης με τίτλο «Μελέτη βελτίωσης 22ης και 24ης επαρχιακής οδού Λάμπαινα – Αρχαία Μεσσήνη και οδού Αρσινόης – Αρχαιολογικόςχώρος.
3) Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης για το έργο ‘’Κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης λυμάτων ΤΚ Δολών’’
4) Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Μεσσήνης για την υλοποίηση της μελέτης: Βελτίωση δρόμου από 22η Ε. Ο. έως τη θέση 0+200 (προς Προφήτη Ηλία) – Ανδρομονάστηρο.
5) Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας για την εκτέλεση του έργου: Ανάπλαση χώρου δυτικής προβλήτας λιμένος Καλαμάτας (β’ φάση) ΠΕ Μεσσηνίας.
6) Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Οιχαλίας για την υλοποίηση της μελέτης: Ανάπλαση χώρου και κατασκευή γεφυριδίου στο ρέμμα «Καλαμάκι» ΔΔ Σιάμου, Δήμου Οιχαλίας, ΠΕ Μεσσηνίας.
7) Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης για το έργο: Κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης λυμάτων ΤΚ Αβίας. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου του Δήμου Καλαμάτας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Πελοποννήσου για το έργο με τίτλο: Μελέτη δικτύου αποχέτευσης λυμάτων Δήμων
Αρφαρών, Άριος και Θουρίας, Νομού Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages