Αυτοδιοικητικό ήθος στο Περιφερειακό Συμβούλιο απόψε αποκαλύψε ο Δημήτρης Δράκος! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Αυτοδιοικητικό ήθος στο Περιφερειακό Συμβούλιο απόψε αποκαλύψε ο Δημήτρης Δράκος!

Ισως ήταν η πιο ώριμη και μεστή τοποθέτηση που έχει κάνει μέχρι σήμερα στα δύο χρόνια του περιφερειακού συμβουλίου ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Δημήτρης Δράκος. Ζήτησε να δοθούν διευκολύνσεις στην αντιπολίτευση ώστε να λειτουργεί καλύτερα και αποτελεσματικότερα. Εννοούσε την παροχή γραφείου και υποστήριξης στους συμβούλους της αντιπολίτευσης. Πράος ο κ.Δράκος συμφώνησε με τις αλλαγές που προτείνει ο κ.Πουλοκέφαλος και μίλησε για μία νέα σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε όλες τις παρατάξεις του περιφερειακού.
Αυτό που τόνισε ήταν ότι πρέπει απο την πλευρά της πελιοψηφίας πρέπει να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα όσα έχει ψηφίσει το περιφερειακό και έφερε σαν παράδειγμα τα σκουπίδια. Για το ΕΣΠΑ είπε ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες που έχει κάνει ο Τατούλης για την απορρόφηση κονδυλίων και είπε ότι πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί,προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που βάζει η γραφειοκρατία στα έργα. Γρήγορες συμβασιοποιήσεις και γρήγορες απορροφήσεις πρέπει να είναι ο στόχος μας για το 2012 είπε ο κ.Δράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages