Ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο με κατηγορώ Τατούλη σε ΣΥΡΙΖΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο με κατηγορώ Τατούλη σε ΣΥΡΙΖΑ

Μύδρους εναντίον του κ.Πατσαρίνου εξαπέλυσε πριν λίγο ο περιφερειάρχης στο περιφερειακό συμβούλιο. O περιφερειάρχης μιλώντας στο περιφερειακό συμβούλιο είπε ότι στηρίζουμε την τρικομματική κυβέρνηση με όρους κριτικής. Ηταν η απάντηση στα όσα είχε πεί πριν λίγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ.Πατσαρίνος που προσπάθησε να ταυτίσει την κυβέρνηση με την περιφέρεια και επανέλαβε ότι η λύση στην χώρα θα είναι λύση δημοκρατική.
Ο κ.Πατσαρίνος εκφράζει νεο-σταλινικές απόψεις στο περιφερειακό είπε ο κ.Τατούλης. Αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Προχώρησε πολύ πιο μακριά. “Καταγγέλω ότι για τα επεισόδια που έγιναν στο περιφερειακό συμβούλιο για το βιοαέριο στην Αρκαδία ήταν οργανωμένα απο τον ΣΥΡΙΖΑ.” Οσο αφορά τον απολογισμό ανέφερε ότι μέσα στα δύο πρώτα χρόνια η παράταξη του εξάντλησε τα όσα είχε υποσχθεί ότι θα κάνει στους πολίτες της Πελοποννήσου. Ακόμα και προσωπική επίθεση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έκανε ο κ.Τατούλης αναφέροντας ότι ανάλογα σε ποιά χώρα πηγαίνει αλλάζει και την πολιιτκή του…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages