Καλαματιανός βιοπαλαιστής έγινε...εκατομμυριουχος στο ΛΟΤΤΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Καλαματιανός βιοπαλαιστής έγινε...εκατομμυριουχος στο ΛΟΤΤΟ

Δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά και ενας Καλαματιανός από σήμερα ανηκει στους ελαχιστους εκατομμυριουχους της χώρας. Ένα τυχερό δελτίο από την Καλαμάτα που κερδίζει 4.715.128 ευρώ στην πρώτη κατηγορία , στο ΛΟΤΤΟ! To τυχερό δελτίο αξίας 3 ευρώ παίχτηκε στο πρακτορείο της κυρίας Κουσταλούπη Αγγελικής ,Ψαρρών 14. Η τύχη όχι απλά χαμογέλασε αλλά και κάτι περισσότερο για τον καλαματιανό νικητή του ΛΟΤΤΟ.
Το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ που βρισκόταν σε αλλεπάλληλα τζακ ποτ προσέφερε απέραντη χαρά σε έναν κάτοικο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, που με ένα δελτίο κατάφερε να κερδίσει περισσότερα από 4,7 εκατομμύρια ευρώ. Κυριολεκτικά απίστευτο και μια μοναδική τύχη για το δελτίο . Ο υπερτυχερός κερδίζει 4.715.128,94 ευρώ στην πρώτη κατηγορία (6άρια), αυτό είναι το αποτέλεσμα της κλήρωσης της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου 2013. Τα Διανεμόμενα κέρδη στην πρώτη κατηγορία (6) ήταν 4.700.000 ευρώ.Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5+1) βρέθηκε ένα (1) τυχερό δελτίο από την Ξάνθη που κερδίζει το ποσό των 50.000,00 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages