ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΣ

ΤΟΝ απολογισμό του Φιλόπτωχου ταμείου έκανε η Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας σε μια όμορφη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Κανελλάκης στην Κυπαρισσία,  κατά την οποία τιμήθηκε για την προσφορά του στην τοπική εκκλησία ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Κωνστντακόπουλος με μια ξεχωριστή εικόνα την οποία αφιέρωσε ο κ. κ. Χρυσόστομος στην οποία υπάρχει ειδική μνεία στο πρόσωπο του επενδυτή. 
Ο τοπικός Ιεράρχης παρουσία του κλήρου, φορέων και πιστών εξήρε την ευστροφία του πνεύματος στον άνθρωπο που αποτελεί την απεικόνιση της φιλανθρωπίας αλλά και το έργο που δημιουργήθηκε στην περιοχή μας, ενώ παράλληλα μίλησε για την ευχή να ακολουθεί πάντα τον πνευματικό δρόμο. Ο επιχειρηματίας εκτός από το συνολικό ποσό των 13.000 ευρώ περίπου έχει δωρίσει χιλιάδες μερίδες φαγητού σε πολίτες που έχουν ανάγκη καθώς καθημερινά 50 μερίδες από την Costa Navarino διανέμονται μέσω του Ναού Ευαγγελίστριας σε άπορους συμπατριώτες μας. 
Ο κ. Κωνσταντακόπουλος σύμφωνα με το www.kyparissiamews.com ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη λέγοντας ότι "είναι μεγάλη τιμή για μένα αλλά ιδίως ευχαριστώ την χορωδία με την δασκάλα τους που έδωσαν μια όμορφη εικόνα, ενώ παρότι ζήτησα αρχικά να μην είμαι παρών στην εκδήλωση, μου επιβεβαίωσε ότι η παρουσία μου θα ενίσχυε περισσότερο το έργο της Μητρόπολης για αυτό δίνω το παρών" για να προσθέσει ότι "βοηθούν τα 2 αδέρφια μου σε όλες αυτές τις δράσεις συνεχίζοντας να είμαστε κοντά στο τουρισμό και την Μεσσηνία δημιουργώντας θέσεις εργασίας επειδή βοηθούν ουσιαστικά στη ανάπτυξη αλλά στη περιοχή μας πρέπει να ενισχύσουμε την παρουσία του τουρισμού με τις δράσεις μας ο καθένας ξεχωριστά κάνοντας πράξη την φιλοξενία σε βάθος". Ο εφημέριος του Ναού Ευαγγελίστριας και Πρόεδρος του Φιλόπτωχου πατήρ Δημήτριος Καραίσκος έκανε αναφορά στα οικονομικά δεδομένα και την αρωγή των συνδρομητών με απολογισμό για κάθε χορηγία ή δράση, καταλήγοντας ότι διαρκώς έχουμε συμπαραστάτες που προσφέρουν σημαντικά ποσά όπως οι αγιορείτες μοναχοί που προσφέρουν ποσά για την Μητρόπολη, ενώ μίλησε για την έννοια του εθελοντισμού. Στην εκδήλωση παρών ήταν από το Δήμο οι κ. Σαμπαζιώτης και Κανελλόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και αρκετός κόσμος που έδωσε το παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages