«ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

«ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ

Το υπουργείο Παιδείας και οι δημοτικές αρχές προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα του υποσιτισμού μαθητών, υποστηρίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ, που ζητάει να......καλυφθούν από τους Δήμους και την Περιφέρεια οι δαπάνες για το δεκατιανό των μαθητών εφόσον το κράτος αρνείται να διαθέσει χρήματα. Αντιπροσωπεία της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ συνάντησε την Ένωση Γονέων Καλαμάτας, που ανέδειξε το πρόβλημα υποσιτισμού μαθητών σε Δημοτικά Σχολεία της Καλαμάτας και συζήτησε μαζί της τόσο για το συγκεκριμένο ζήτημα όσο και για άλλα, όπως τα εκπαιδευτικά κενά στα σχολεία, η μεταφορά των μαθητών, οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνεται: «Αντιπροσωπεία της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, αποτελούμενη από το γραμματέα της Δημήτρη Οικονομάκο, το δημοτικό σύμβουλο Καλαμάτας Τάσο Νιάρχο και τον Παναγιώτη Κουφαλάκο, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, συναντήθηκε με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Καλαμάτας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση κύρια πάνω στο πρόβλημα του υποσιτισμού στα σχολεία καθώς και ζητήματα που αφορούν τα κενά στα σχολεία, στη μεταφορά των μαθητών και ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή. Το θέμα του υποσιτισμού στα σχολεία σωστά αναδείχτηκε από την Ένωση Γονέων και πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα. Το υπουργείο Παιδείας και η Δημοτική Αρχή τόσο εδώ όσο και αλλού προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα. Η πραγματική δυσφήμιση για τη Καλαμάτα και για τις άλλες πόλεις είναι ότι το 2013 πεινάνε παιδιά στα σχολεία συνέπεια των πολιτικών των κυβερνήσεων όλα αυτά τα χρόνια αλλά και της αγγελικά πλασμένης ΕΕ. Σε μια εποχή με τεράστια ανάπτυξη τεχνολογίας και επιστήμης τα παιδιά πεινάνε στο όνομα του κέρδους, των τραπεζών και των εφοπλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages