ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΡΚΗΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΡΚΗΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΤΗΝ εκτίμηση ότι το Δημοσιονομικό πρόβλημα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Δημογραφικό που βιώνει η χώρα μας σε περιόδους κρίσης εξέφρασε στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριών Τέκνων Μεσσηνίας Χρήστος Κορομηλάς κατά την κοπή της πίτας του συλλόγου Τριφυλίας στο κέντρο 'Στεφανής' στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας. 
Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσολογιότατας Χ. Καραμπίνος εκ μέρους του Μητροπολίτη Τριφυλίας-Ολυμπίας ο οποίος μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές για ενότητα του κ .Χρυσοστόμου. 
O κ. Κορομηλάς σύμφωνα με το Ράδιο Κυπαρισσία 936, ευχαρίστησε αρχικά την εκπρόσωπο του Συλλόγου κ. Ελευθερία Νικολοπούλου και τους συνεργάτες της για την εθελοντική τους προσφορά λέγοντας ότι "παντού στη Μεσσηνία και τη Τριφυλία επικρατεί προβληματισμός για την οικονομική κατάσταση, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν μαγικές απαντήσεις όμως επειδή έχουμε παιδιά άρα το μέλλον της Πατρίδας που δοκιμάζεται τα οποία πρέπει να εντρυφήσουμε στην έννοια της αισιοδοξίας για το αύριο παρά την δύσκολη στιγμή που διανύουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε απαθείς και οφείλουμε να αντιδράσουμε απέναντι στις πρακτικές του Κράτους και οι επίσημοι εκπρόσωποί του μας αντιμετωπίζουν αν όχι εχθρικά, με μια καχυποψία" για να καυτηριάσει το θέμα των παιδιών που θεωρούνται..τεκμήριο από το φορολογικό σύστημα. Εξήγησε ότι υπάρχει άρτια συνεργασία με το Πρόεδρο των Πολυτέκνων ώστε να αντιμετωπίσουμε συλλογικά τα προβλήματα ενώ διευκρίνισε ότι 'η Εκκλησία είναι αρωγός στη προσπάθεια ως καταφύγιο μαζί με τους Συλλόγους απέναντι στο κοινωνικό κράτος που εξανεμίζεται διαρκώς και για αυτό θεωρούμε πολύτιμη την υποστήριξη της Μητρόπολης η οποία πάντα μας ενισχύει με τον οβολό της αγάπης της"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages