Προτεραιότητα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τη Μεσσηνία η Ολυμπία Οδός - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Προτεραιότητα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τη Μεσσηνία η Ολυμπία Οδός

Πρώτο μέλημα του Τέρενς Κουίκ, ως υπεύθυνου βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τη Μεσσηνία, θα είναι η υπεράσπιση του αιτήματος για να ολοκληρωθεί η Ολυμπία Οδός, να φτάσει δηλαδή μέχρι την Τσακώνα. Ο Τέρενς Κουίκ περιόδευσε σήμερα στην Καλαμάτα……και ειδικότερα επισκέφθηκε το δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα, τον αντιπεριφερειάρχη, Παναγιώτη Αλευρά, συμμετείχε σε σύσκεψη με στελέχη και φίλους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ πριν λίγο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Φαραί».
Ο βουλευτής Τέρενς Κουίκ ανέλαβε την ευθύνη της Μεσσηνίας με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, μετά την αποχώρηση του βουλευτή Γιάννη Κουράκου που ήταν υπεύθυνος για το Νομό. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Τέρενς Κουίκ τόνισε ότι πρέπει οπωσδήποτε η Μεσσηνία να συνδεθεί με την Ολυμπία Οδό και να έχει μια σύγχρονη επικοινωνία με την Ηλεία και την Πάτρα, σημειώνοντας ότι αυτό το θέμα θα είναι στις προτεραιότητές του. Η Καλαμάτα, είπε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αντιμετωπίζει τα προβλήματα της κρίσης που αντιμετωπίζουν όλες οι υπόλοιπες πόλεις της χώρας, πρόσθεσε όμως ότι τα πηγαίνει καλά σε ό,τι αφορά την ένταξη έργων σε ευρωπαϊκά προγράμματα, υπονοώντας ότι αυτό οφείλεται σε παρεμβάσεις του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Σημείωσε επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έφτασε ο αυτοκινητόδρομος μέχρι την Καλαμάτα από την Τρίπολη, σημειώνοντας ότι αυτό κατέστη δυνατό με παρέμβαση του πρωθυπουργού. Είπε μάλιστα ότι τώρα πλέον το ταξίδι Αθήνα-Καλαμάτα είναι άνετο και ασφαλές, οπότε θα έρχεται συχνά στο Νομό, ενώ θα συστήνει στους Αθηναίους να έρχονται για τα Σαββατοκύριακα, εφόσον, όπως παρατήρησε, μπορούν ακόμη να καλύψουν το κόστος των καυσίμων.
kalamatablogs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages