Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που αφαιρούσε μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. στην Πελοπόννησο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που αφαιρούσε μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. στην Πελοπόννησο

Εξιχνιάστηκαν σαράντα εννέα (49) περιπτώσεις κλοπής μετασχηματιστών σε Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία Συνελήφθη ένας 28χρονος αλλοδαπός, μέλος της ομάδας, ενώ στην υπόθεση ενέχονται τουλάχιστον τρία (3) ακόμα μέλη Η ζημιά που προκάλεσαν στο δίκτυο της Δ.Ε.Η. υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 350.000 ευρώ Εξαρθρώθηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, οργανωμένη εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, της Αργολίδας και της Αρκαδίας.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (29-1-2013), ένας (1) 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς, καθώς και για παρακώλυση της λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία (3) μέλη της εγκληματικής ομάδας. Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (29-1-2013), στο 84ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού και της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών (κόμβος Τρίπολης – Πατρών), αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Οι τέσσερις επιβαίνοντες, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των αστυνομικών, ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν, ενώ στη συνέχεια μετά από καταδίωξη, εγκατέλειψαν το όχημα στο 83ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών και τράπηκαν σε φυγή, προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Από τις έρευνες και αναζητήσεις εντοπίστηκε ο 28χρονος, ο οποίος προέβαλε αντίσταση στους Αστυνομικούς, κατά τη σύλληψη του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας Ανθυπαστυνόμος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages