Αστυνομική επιχείρηση με 2 προσαγωγές υπόπτων στην Μαραθόπολη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αστυνομική επιχείρηση με 2 προσαγωγές υπόπτων στην Μαραθόπολη

Σε επιχείρηση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην Μαραθόπολη (2 τζιπ της Αστυνομίας και ένα του Λιμενικού Σώματος) έγιναν προσαγωγές δύο υπόπτων. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, πρόκειται για υπόθεση μεταφοράς λαθρομεταναστών.
Λίγο πρίν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί πλησίασαν 2 άτομα που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή σε ταχυφαγείο στην περιοχή της Μαραθόπολης και τους πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, Πέμπτη το απόγευμα στο λιμάνι της περιοχής εθεάθη αυτοκίνητο μάρκας BMW το οποίο είχε τρέιλερ με σκάφος και φάνηκε να κάνει ύποπτες κινήσεις. Λίγο πρίν τις 12 το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Μαραθόπολης εμφανίστηκαν πάνω από 20 αλλοδαποί (Πακιστανοί) οι οποίοι περιφέρονταν γύρω από το ύποπτο αμάξι και συνομιλούσαν με τα άτομα που προσήχθησαν σήμερα το βράδυ. gargalianoionline.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages