Οι Ποδηλάτες της Αγάπης και προσφοράς πέρασαν από την Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Οι Ποδηλάτες της Αγάπης και προσφοράς πέρασαν από την Τριφυλία

ΕΝΑΣ αγώνας ανθρωπιάς και αντοχής συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα με τους Ποδηλάτες της Αγάπης που κομίζουν κοινωνικά μηνύματα σε όλους μας κάνοντας στάση στην Κυπαρισσία. Το καραβάνι των ποδηλατών ακολούθησε το Σαββατοκύριακο διαδρομή σε όλη τη Μεσσηνία φιλοξενούμενοι σε Κυπαρισσία και Καλαμάτα.
Ο επικεφαλής της αποστολής Κύπριος στη καταγωγή Γιώργος Δημητρίου ο οποίος μίλησε για καταπληκτική υποδοχή από το Δήμο Τριφυλίας με τη Ποδηλασία Αγάπης καλύπτει 3.848 χιλιόμετρα συνολικά ενώ ο κόσμος ενεργοποιείται συλλογικά προσφέροντας τρόφιμα για τα κοινωνικά Παντοπωλεία της χώρας. Μέχρι στιγμής συγκεντρώθηκαν 22 τόνοι τρόφιμα από τα οποία τα δύο τρίτα καλύπτουν τις ανάγκες των Ελλήνων και το υπόλοιπο για την Κύπρο. Τόνισε ότι ακολουθούν ποδηλάτες από την Κρήτη ενώ οι 3 Κύπριοι ποδηλάτες που είναι άνεργοι οδηγήθηκαν στην απόφαση να κάνουν την προσφορά του μέσα από την δράση για να βοηθήσουν τους λαούς μας. Μίλησε για κοινούς δεσμούς των 2 χωρών ενώ το μήνυμα που εστάλη είναι πολλαπλό καθώς κύριος στόχος είναι η αφύπνιση ανοίγοντας ένα νέο διάδρομο προς το κοινό συμφέρον.
ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας μίλησε για ένθερμη υποδοχή από τα 2 μαρτυρικά νησιά τη Κύπρο και την Κρήτη με μια πρωτοβουλία ζωής κάνοντας το κοπιαστικό δρομολόγιο διδάσκοντας αγάπη και αλληλεγγύη που στους δύσκολους καιρούς την έχουμε ανάγκη. Πιστεύει ότι θα υπάρχει έκφραση με αντάξιους μιμητές με συναγωνιστές της αγάπης μιλώντας για κοινή συνεισφορά.
Οι Κρήτες ποδηλάτες μίλησαν για στάση ζωής η διαδρομή και προσφορά που καταγράφεται ενώ η αγάπη του κόσμου είναι συγκινητική. Οι Κύπριοι ποδηλάτες μάλιστα με συγκίνηση μίλησαν για όσα βίωσαν το 1974 λαμβάνοντας δύναμη από την αγάπη του κόσμου για να αλλάξει ο τόπος μας. Αρκετοί μίλησαν για παράδειγμα προς τους νέους για το αύριο που πρέπει να είναι γεμάτο αγάπη. Παρών στην υποδοχή ήταν ο κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και τοπικοί φορείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages